Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12515
Назва: Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Пуратос Україна»)
Інші назви: Increasing the international competitiveness of the food industry (on the example of LLC "Puratos Ukraine")
Автори: Черкез, А.С.
Бібліографічний опис: Черкез А. С. Підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємства галузі харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Пуратос Україна») : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 292 «Міжнародні економічні відносини» за магістерською програмою «Міжнародні економічні відносини» / А. С. Черкез; наук. кер. І. О. Уханова; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 118 с.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: міжнародна конкурентоспроможність підприємства
конкурентні переваги
конкурентне середовище
харчова галузь
радар міжнародної конкурентоспроможності
чинники міжнародної конкурентоспроможності підприємства
international competitiveness of the enterprise
competitive advantages
competitive environment
food industry
radar of international competitiveness
factors of international competitiveness of the enterprise
292 «Міжнародні економічні відносини»
кафедра міжнародних економічних відносин
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є міжнародна конкурентоспроможність ТОВ «Пуратос Україна» та шляхи її підвищення. У роботі розглядається сутність та рівні міжнародної конкурентоспроможності підприємства, визначаються чинники, що впливають на міжнародну конкурентоспроможність підприємства харчової галузі та методичний апарат визначення та оцінювання її рівня. Проаналізовано зовнішньоекономічну діяльність ТОВ «Пуратос Україна», здійснено аналіз впливу чинників, що сприяють та заважають формуванню конкурентних переваг підприємства на міжнародному ринку. Проведено оцінку рівня міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Пуратос Україна», побудовано радар міжнародної конкурентоспроможності. Запропоновано напрями підвищення міжнародної конкурентоспроможності ТОВ «Пуратос Україна», зокрема шляхом впровадження механізму управління зовнішньоторговельними операціями, оптимізації процесу пошуку контрагентів і встановлення контактів, зменшення витрат виробництва з метою зменшення собівартості товару, проведення гнучкої цінової політики, впровадження системи ціноутворення, що знижує ризики, пов’язані зі зміною валютного курсу.
The master's qualification work consists of three sections. The object of the study is the international competitiveness of Puratos Ukraine LLC and ways to increase it. The paper considers the essence and levels of international competitiveness of the enterprise, determines the factors influencing the international competitiveness of the food industry and the methodological apparatus for determining and assessing its level. The foreign economic activity of Puratos Ukraine LLC is analyzed, the analysis of the influence of the factors promoting and interfering with formation of competitive advantages of the enterprise in the international market is carried out. The level of international competitiveness of Puratos Ukraine LLC was assessed, and a radar of international competitiveness was built. The directions of increase of international competitiveness of Puratos Ukraine LLC are offered, in particular by introduction of the mechanism of management of foreign trade operations, optimization of process of search of contractors and establishment of contacts, reduction of production costs for the purpose of reduction of prime cost of goods. associated with changes in exchange rates.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12515
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черкез А.С. Кваліфікаційна робота.pdf350,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Черкез А.С. Реферат.pdf250,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.