Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12528
Назва: | Інноваційні технології управління ресторанним бізнесом |
Інші назви: | Innovative technologies of restaurant business management |
Автори: | Кім, А.А. |
Бібліографічний опис: | Кім А. А. Інноваційні технології управління ресторанним бізнесом : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 073 «Менеджмент» за магістерською програмою «Менеджмент організацій» / А. А. Кім; наук. кер. І. О. Кузнецова; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 67 с. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | система управління метод релевантних витрат ризик-фактори безконтактні розрахунки QR-код management system innovation management restaurant business the method of pairwise comparisons the method of relevant costs risk factors contactless payments QR-code 073 «Менеджмент» кафедра менеджменту організацій |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні основи технології управління в системі
суб’єктів бізнесу. Визначено компоненти та складові інноваційних рішень в
ресторанному бізнесі. Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу та
виявлено основні фактори, які впливають на розвиток ресторанного бізнесу під час
пандемії.
Проаналізовано інноваційні можливості розвитку ресторанного бізнесу та
обґрунтовано інноваційний напрям розвитку сервісу доставки ресторану, та
доцільність інноваційної технології безконтактних розрахунків за QR-кодом. The paper considers the basics of management technology in the system of business entities. The components and components of innovative solutions in the restaurant business are defined. Analyze trends in the restaurant business and identify the main factors influencing the development of the restaurant business during a pandemic. Analyze the innovative opportunities for the development of the restaurant business and justify the innovative direction of development of the restaurant delivery service, and the feasibility of innovative technology of contactless payments by QRcode. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12528 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кім А.А. Кваліфікаційна робота.pdf | 452,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
Кім А.А. Реферат.pdf | 443,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.