Інноваційні технології управління ресторанним бізнесом
Loading...
Date
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Одеський національний економічний університет
Abstract
У роботі розглядаються теоретичні основи технології управління в системі
суб’єктів бізнесу. Визначено компоненти та складові інноваційних рішень в
ресторанному бізнесі. Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу та
виявлено основні фактори, які впливають на розвиток ресторанного бізнесу під час
пандемії.
Проаналізовано інноваційні можливості розвитку ресторанного бізнесу та
обґрунтовано інноваційний напрям розвитку сервісу доставки ресторану, та
доцільність інноваційної технології безконтактних розрахунків за QR-кодом.
The paper considers the basics of management technology in the system of business entities. The components and components of innovative solutions in the restaurant business are defined. Analyze trends in the restaurant business and identify the main factors influencing the development of the restaurant business during a pandemic. Analyze the innovative opportunities for the development of the restaurant business and justify the innovative direction of development of the restaurant delivery service, and the feasibility of innovative technology of contactless payments by QRcode.
The paper considers the basics of management technology in the system of business entities. The components and components of innovative solutions in the restaurant business are defined. Analyze trends in the restaurant business and identify the main factors influencing the development of the restaurant business during a pandemic. Analyze the innovative opportunities for the development of the restaurant business and justify the innovative direction of development of the restaurant delivery service, and the feasibility of innovative technology of contactless payments by QRcode.
Description
Keywords
система управління, метод релевантних витрат, ризик-фактори, безконтактні розрахунки, QR-код, management system, innovation management, restaurant business, the method of pairwise comparisons, the method of relevant costs, risk factors, contactless payments, QR-code, 073 «Менеджмент», кафедра менеджменту організацій
Citation
Кім А. А. Інноваційні технології управління ресторанним бізнесом : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 073 «Менеджмент» за магістерською програмою «Менеджмент організацій» / А. А. Кім; наук. кер. І. О. Кузнецова; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 67 с.