Інноваційні технології управління ресторанним бізнесом

Loading...
Thumbnail Image

Date

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Одеський національний економічний університет

Abstract

У роботі розглядаються теоретичні основи технології управління в системі суб’єктів бізнесу. Визначено компоненти та складові інноваційних рішень в ресторанному бізнесі. Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу та виявлено основні фактори, які впливають на розвиток ресторанного бізнесу під час пандемії. Проаналізовано інноваційні можливості розвитку ресторанного бізнесу та обґрунтовано інноваційний напрям розвитку сервісу доставки ресторану, та доцільність інноваційної технології безконтактних розрахунків за QR-кодом.
The paper considers the basics of management technology in the system of business entities. The components and components of innovative solutions in the restaurant business are defined. Analyze trends in the restaurant business and identify the main factors influencing the development of the restaurant business during a pandemic. Analyze the innovative opportunities for the development of the restaurant business and justify the innovative direction of development of the restaurant delivery service, and the feasibility of innovative technology of contactless payments by QRcode.

Description

Citation

Кім А. А. Інноваційні технології управління ресторанним бізнесом : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістр спец. 073 «Менеджмент» за магістерською програмою «Менеджмент організацій» / А. А. Кім; наук. кер. І. О. Кузнецова; ОНЕУ. – Одеса, 2020. – 67 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By