Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12797
Title: Ресторанний бізнес як складова інфраструктури туризму
Other Titles: Restaurant business as a component of tourism infrastructure
Authors: Шикіна, О.В.
Андрєєва, Д.Д.
Shykina, O.
Andrieieva, D.
Citation: Шикіна О. В. Ресторанний бізнес як складова інфраструктури туризму / О. В. Шикіна, Д. Д. Андрєєва // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, 8-9 квіт., 2021 р. – Київ : КНУКіМ, 2021. – С. 92-96.
Issue Date: 2021
Publisher: КНУКіМ
Keywords: ресторанне господарство
ресторани
ДСТУ 4281:2004
класифікація
функції закладів ресторанного господарства
restaurant business
restaurants
DSTU 4281: 2004
classification
functions of restaurant business establishments
Abstract: У тезах розглянуто ресторанне господарство, класифікацію, що застосовують до закладів ресторанного господарства за ДСТУ 4281:2004. Проаналізовано функції ресторанного господарства. Наведено характеристику підприємств ресторанного господарства за функціональним призначенням.
The theses consider the restaurant industry, the classification applied to restaurants according to DSTU 4281: 2004. The functions of the restaurant industry are analyzed. The characteristics of restaurant enterprises by functional purpose are given.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12797
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.