Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12797
Назва: | Ресторанний бізнес як складова інфраструктури туризму |
Інші назви: | Restaurant business as a component of tourism infrastructure |
Автори: | Шикіна, О.В. Андрєєва, Д.Д. Shykina, O. Andrieieva, D. |
Бібліографічний опис: | Шикіна О. В. Ресторанний бізнес як складова інфраструктури туризму / О. В. Шикіна, Д. Д. Андрєєва // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, 8-9 квіт., 2021 р. – Київ : КНУКіМ, 2021. – С. 92-96. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | КНУКіМ |
Ключові слова: | ресторанне господарство ресторани ДСТУ 4281:2004 класифікація функції закладів ресторанного господарства restaurant business restaurants DSTU 4281: 2004 classification functions of restaurant business establishments |
Короткий огляд (реферат): | У тезах розглянуто ресторанне господарство, класифікацію, що застосовують до закладів ресторанного господарства за ДСТУ 4281:2004. Проаналізовано функції ресторанного господарства. Наведено характеристику підприємств ресторанного господарства за функціональним призначенням. The theses consider the restaurant industry, the classification applied to restaurants according to DSTU 4281: 2004. The functions of the restaurant industry are analyzed. The characteristics of restaurant enterprises by functional purpose are given. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12797 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ресторанний бізнес як складова інфраструктури туризму.pdf | 840,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.