Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12797
Title: | Ресторанний бізнес як складова інфраструктури туризму |
Other Titles: | Restaurant business as a component of tourism infrastructure |
Authors: | Шикіна, О.В. Андрєєва, Д.Д. Shykina, O. Andrieieva, D. |
Citation: | Шикіна О. В. Ресторанний бізнес як складова інфраструктури туризму / О. В. Шикіна, Д. Д. Андрєєва // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, 8-9 квіт., 2021 р. – Київ : КНУКіМ, 2021. – С. 92-96. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | КНУКіМ |
Keywords: | ресторанне господарство ресторани ДСТУ 4281:2004 класифікація функції закладів ресторанного господарства restaurant business restaurants DSTU 4281: 2004 classification functions of restaurant business establishments |
Abstract: | У тезах розглянуто ресторанне господарство, класифікацію, що застосовують до закладів ресторанного господарства за ДСТУ 4281:2004. Проаналізовано функції ресторанного господарства. Наведено характеристику підприємств ресторанного господарства за функціональним призначенням. The theses consider the restaurant industry, the classification applied to restaurants according to DSTU 4281: 2004. The functions of the restaurant industry are analyzed. The characteristics of restaurant enterprises by functional purpose are given. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12797 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ресторанний бізнес як складова інфраструктури туризму.pdf | 840,24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.