Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14520
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабій, О.М.-
dc.contributor.authorТимченко, К.С.-
dc.contributor.authorBabii, O.-
dc.contributor.authorTymchenko, K.-
dc.date.accessioned2022-06-29T09:39:29Z-
dc.date.available2022-06-29T09:39:29Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТимченко К.С. Вплив факторів зовнішнього середовища на міжнародну конкурентну позицію виноробних підприємств / К.С.Тимченко, О.М. Бабій // «Knowledge Management, Economics and Law» 1st International Scientific Conf. ( Batumi, 5-6 December). Batumi: National Institute of Economic Research, 2019.– P. 29-32.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14520-
dc.description.abstractДосліджено вплив факторів зовнішнього середовища на міжнародну конкурентну позицію виноробних підприємств. Проведено STEP-аналіз по специфічних чинниках, що впливають на діяльність виноробного підприємства. Для оцінки впливу зовнішнього середовища на міжнародну конкурентоспроможність виноробного підприємства використано метод SWOT-аналізу. Після детального аналізу факторів зовнішнього середовища запропоновано заходи підвищення міжнародної конкурентоспроможності виноробних підприємствen_US
dc.description.abstractThe influence of environmental factors on the international competitive position of the wineries is studied. STEP-analysis for specific factors affecting the activities of the winery is performed. SWOT-analysis is applied to assess the impact of the external environment on the winery’s international competitiveness. After detailed analysis of the environmental factors, the measures to increase the international competitiveness of the wineries are proposed-
dc.language.isouken_US
dc.subjectфактори зовнішнього середовищаen_US
dc.subjectконкурентна позиціяen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectвиноробне підприємствоen_US
dc.subjectSTEP-аналізen_US
dc.subjectSWOT-аналізen_US
dc.subjectenvironmental factorsen_US
dc.subjectcompetitive positionen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectwineryen_US
dc.subjectSTEP-analysisen_US
dc.subjectSWOT-analysisen_US
dc.titleВплив факторів зовнішнього середовища на міжнародну конкурентну позицію виноробних підприємствen_US
dc.title.alternativeInfluence of factors external environment on international competitive position winemaking enterprisesen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.6 Грузія 2019.pdf294,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.