Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14544
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мацканюк, М.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-06T10:30:29Z | - |
dc.date.available | 2022-07-06T10:30:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Мацканюк М. В. Підвищення конкурентоспроможності готелю шляхом покращення якості обслуговування: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра : спец. 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньою програмою професійного спрямування «Управління та організація готельного та ресторанного бізнесу»/ М. В. Мацканюк; наук. кер. І. В.Лебедєв. – Одеса: ОНЕУ, 2021. – 69с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Matskaniuk.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | Випускна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес управління якістю послуг з метою підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного господарства. У роботі розглядаються теоретичні аспекти … У даній дипломній роботі були розкриті такі поняття як гостинність, якість обслуговування, якість послуги, якість готельних послуг, Проаналізовано конкурентна середа готелю «Аркадія Плаза». В аналітичній частині досліджено конкурентоспроможність послуг готелю «Аркадія Плаза». Запропоновано визначення заходів з підвищення конкурентоспроможності послуг підприємств готельного господарства шляхом | en_US |
dc.description.abstract | Thesis consists of three chapters. Research object - the process of managing the quality of services in order to increase the competitiveness of the hotel industry. In this dissertation, such concepts as hospitality, quality of service, quality of service, quality of hotel services, and the competitive environment of the hotel Arcadia «Plaza» were analyzed. The analytical part examines the competitiveness of service provided by the hotel Arcadia «Plaza». The ways of increasing the competitiveness of the services of the hotel enterprises have been determined. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | конкурентоспроможність | en_US |
dc.subject | конкурентна позиція | en_US |
dc.subject | готельне господарство | en_US |
dc.subject | якість обслуговування | en_US |
dc.subject | готельні послуги | en_US |
dc.subject | 241 готельно-ресторанна справа | en_US |
dc.subject | competitiveness | en_US |
dc.subject | hotel industry | en_US |
dc.subject | organization of hotel services. | en_US |
dc.title | Підвищення конкурентоспроможності готелю шляхом покращення якості обслуговування | en_US |
dc.title.alternative | Increasing the competitiveness of the hotel business by improving the quality of service | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Реферат Мацканюк.pdf | 568,21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.