Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14584
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГордiйчук, Д.О.-
dc.date.accessioned2022-07-11T11:15:04Z-
dc.date.available2022-07-11T11:15:04Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГордiйчук, Д. О. Оцiнка кон'юнктури та перспективи розвитку галузi кондитерських виробiв України : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Дiана Олександрiвна Гордiйчук ; наук. кер. Володимир Анатолiйович Карпов . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 81 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Gordiychuk.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractРозглянуто поняття та особливості дослідження кон’юнктури ринку, методичні підходи щодо аналізу та прогнозування кон’юнктури ринку, методика оцінки ринкової кон’юнктури кондитерських виробів України. Надано загальну оцінку стану ринку кондитерських виробів України; виявлено специфіку ринку. Визначено основні проблеми галузі; зроблено прогноз стану ринку кондитерських виробів України.en_US
dc.description.abstractThe concept and features of market conditions research, methodological approaches to the analysis and forecasting of market conditions, features of assessing the market situation of confectionery in Ukraine are considered. The general estimation of a condition of the market of confectionery of Ukraine is given; identified the specifics of the market. The main problems of the industry are identified; the forecast of a condition of the market of confectionery of Ukraine is made.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectкон’юнктура ринкуen_US
dc.subjectпрогнозуванняen_US
dc.subjectкондитерські виробіen_US
dc.subjectвиробнича функціяen_US
dc.subjectтрендові моделіen_US
dc.subjectкореляційно-регресійний аналізen_US
dc.subjectметод найменших квадратівen_US
dc.subjectпрогноз динаміціen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectmarket conditionsen_US
dc.subjectforecastingen_US
dc.subjectconfectioneryen_US
dc.subjectproduction functionen_US
dc.subjecttrend modelsen_US
dc.subjectcorrelation-regression analysisen_US
dc.subjectleast squares methoden_US
dc.subjectdynamics forecast.en_US
dc.titleОцінка кон'юнктури та перспектив розвитку галузі кондитерських виробів Україниen_US
dc.title.alternativeThe assessment of the conjuncture and prospects for the development of the confectionery industry of Ukraine.en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Гордійчук Д.О...pdf587,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.