Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14602
Назва: | Управління адаптацією працівників в організації ( на прикладі ТОВ «Сільпо - Фуд») |
Інші назви: | Management of the adaptation of practitioners in the organization, on the application of LLC «Silpo-Food» |
Автори: | Мiдловець, А.С. |
Бібліографічний опис: | Мiдловець, Анастасiя Сергiївна Управлiння адаптацiєю працiвникiв в органiзацiї на прикладi ТОВ "Сiльпо-Фуд" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 051 "Економiка" за освiтньою програмою "Управлiння персоналом та економiка працi " / Анастасiя Сергiївна Мiдловець ; наук. кер. Оксана Михайлiвна Петровська . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 87 с. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Одеський національний економічний університет |
Ключові слова: | адоптація персоналу система управління персоналом програма адоптації кадрова політика плинність кадрів стабільність кадрів співбесіда персонал менеджер з персоналу. 051 економіка personnel adoption personnel management system adaptation program personnel policy staff turnover personnel stability interview personnel personnel manager |
Короткий огляд (реферат): | У роботі розглядаються теоретичні основи управління адаптацією персоналу ТОВ «Сільпо-Фуд».
Проаналізовано систему адаптації персоналу та надано її оцінку у ТОВ «Сільпо-Фуд».
Запропоновано заходи щодо оптимізації діючої системи адоптації персоналу у ТОВ «Сільпо-Фуд» наведено змістовні пропозиції та економічно-соціальну ефективність. The Bachelor’s qualification work consists of three sections. The object of research - the staff of the trade network organization LLC "Silpo - Food". The theoretical aspects foundations of personnel adaptation management of Silpo-Food LLC. The system of personnel adaptation was analyzed and its assessment was provided by Silpo-Food LLC. Measures to optimize the current system of staff adaptation in Silpo-Food LLC are proposed, meaningful proposals and economic and social efficiency are given. |
Опис: | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://local.lib/diploma/Midlovets.pdf |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мидловец Реферат.pdf | 330,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.