Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14630
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГригор’єва, І.І.-
dc.date.accessioned2022-07-21T07:51:12Z-
dc.date.available2022-07-21T07:51:12Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГригор'єва, Iнна Iгорiвна Удосконалення органiзацiї надання послуг харчування в санаторно-курортних закладах( на прикладi санаторiю " Бiла Акацiя" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 242 "Туризм" за освiтньою програмою "Економiка i органiзацiя туристичної дiяльностi" / Iнна Iгорiвна Григор'єва ; наук. кер. Iрина Миколаївна Єгупова . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 77 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Grigorieva.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються науково-теоретичні аспекти організації харчування туристів у санаторно-курортних закладах. Досліджені основи раціонального та фізіологічного харчування людини, визначені сучасні підходи до організації послуг харчування та загальні принципи лікувального дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах. Проаналізовані основні техніко-економічні показники діяльності санаторію-профілакторію «Біла Акація» і його фінансового стану. Представлені результати комплексного аналізу організації послуг харчування, виявлені резерви їх покращення. За результатами аналізу надані рекомендації щодо удосконалення організації послуг харчування в санаторії, обгрунтована доцільність впровадження іноваційної технології приготування страв «Sous Vide», що підкріплено необхідними техніко-економічними розрахунками.en_US
dc.description.abstractThe paper considers scientific and theoretical aspects of the organization of catering for tourists in sanatoriums. The basics of rational and physiological human nutrition are studied, modern approaches to the organization of food services and general principles of medical dietary nutrition in sanatoriums are determined. The main technical and economic indicators of the sanatorium-dispensary "White Acacia" and its financial condition are analyzed. The results of the complex analysis of the organization of food services are presented, the reserves of their improvement are revealed. According to the results of the analysis, recommendations for improving the organization of food services in the sanatorium, the feasibility of implementing innovative technology of cooking "Sous Vide", which is supported by the necessary technical and economic calculations.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectраціональні та фізіологічні нормиen_US
dc.subjectлікувальне дієтичне харчуванняen_US
dc.subjectпослуги харчуванняen_US
dc.subjectорганізаціяen_US
dc.subjectсанаторно-курортнийen_US
dc.subjectстандарти обслуговуванняen_US
dc.subjectреабілітаціяen_US
dc.subjectтехнологіяen_US
dc.subjectтермін окупностіen_US
dc.subject242 туризмen_US
dc.subjectrational and physiological normsen_US
dc.subjectmedical dietary fooden_US
dc.subjectfood servicesen_US
dc.subjectorganizationen_US
dc.subjectsanatoriumen_US
dc.subjectservice standardsen_US
dc.subjectrehabilitationen_US
dc.subjecttechnologyen_US
dc.subjectpayback perioden_US
dc.titleУдосконалення організації надання послуг харчування в санаторно-курортних закладах (на прикладі санаторію «Біла Акація)en_US
dc.title.alternativeImproving the organization of food services in sanatoriums (for example, the sanatorium «White Acacia»)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Григорьєва І.І..pdf169,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.