Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14631
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДахова, К.Є.-
dc.date.accessioned2022-07-21T08:06:53Z-
dc.date.available2022-07-21T08:06:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДахова, Катерина Євгенiвна Шляхи пiдвищення ефективностi дiяльностi та туристичних пiдприємств на ринку гастрономiчного туризму : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра :спец. 242 "Туризм" за освiтньою програмою "Туризм" / Катерина Євгенiвна Дахова ; наук. кер. Володимир Якович Павлоцький . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 75 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Dakhova.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти забезпечення ефективності господарської діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму. Висвітлено сутність та особливості розвитку гастрономічного туризму. Проаналізовано склад об’єктів та ресурсів гастрономічного туризму на території України. Надано загальну характеристику туристичного оператора «G-груп» (м. Київ). Проаналізовано фінансову-господарську діяльність ТОВ «Туроператор G-груп» за 2019-2021 роки. Запропоновано проектування та впровадження нового гастрономічного туру «Букет смаків Причорномор’я», який відповідає критеріям гастрономічного туризму. Проведено калькуляцію майбутнього туру. Обґрунтовано економічна доцільність впровадження нового туру для туристичного підприємства.en_US
dc.description.abstractThe paper considers the theoretical aspects of ensuring the efficiency of economic activity of tourist enterprises in the market of gastronomic tourism. The essence and features of gastronomic tourism development are highlighted. The composition of objects and resources of gastronomic tourism on the territory of Ukraine is analyzed. The general characteristics of the tour operator «G-group» (Kyiv) are given. The financial and economic activity of Tour Operator «G-group» for 2019-2021 is analyzed. The design and implement a new gastronomic tour Bouquet of tastes of the «Black Sea region», which meets the criteria of gastronomic tourism, was proposed. The calculation of the upcoming tour has been made. The economic expediency of introducing a new tour for a tourist enterprise is substantiated.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectгастрономічний туризмen_US
dc.subjectекономічна ефективністьen_US
dc.subjectефективність туристичної діяльностіen_US
dc.subjectSVP-аналізen_US
dc.subjectопераційна діяльність підприємстваen_US
dc.subjectрентабельністьen_US
dc.subjectпостійні витратиen_US
dc.subjectзмінні витратиen_US
dc.subjectточка беззбитковостіen_US
dc.subject242 туризмen_US
dc.subjectgastronomic tourismen_US
dc.subjecteconomic efficiencyen_US
dc.subjectefficiency of tourist activityen_US
dc.subjectSVP-analysisen_US
dc.subjectoperational activity of the enterpriseen_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectfixed costsen_US
dc.subjectvariable costsen_US
dc.subjectbreak-even pointen_US
dc.titleШляхи удосконалення діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризмуen_US
dc.title.alternativeWays of improving the activity of tourist enterprises in the gastronomic tourism marketen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Дахова К.Є..pdf526,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.