Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14632
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗолотарьова, Ю.Р.-
dc.date.accessioned2022-07-21T08:23:38Z-
dc.date.available2022-07-21T08:23:38Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗолотарьова, Юлiя Романiвна Шляхи пiдвищення конкурентоспроможностi послуг туристичного пiдприємства на ринку родiєвого туризму ( на прикладi КП Туристичний iнформацiонний бiзнес" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього рiвня бакалавра : спец.242 "Туризм" за освiтньою програмою "Економiка та органiзацiя туристичної дiяльностi" / Юлiя Романiвна Золотарьова ; наук. кер. Сергiй Георгiйович Нездоймiнов. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 67 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Zolotareva.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається із вступу, трьох розділів, висновків, списку використаних джерел. У роботі розглядаються нормативно-правові та науково-теоретичні підходи щодо розвитку послуг подієвого туризму в діяльності туристичних підприємств. Проведено аналіз господарської діяльності та організаційної структури, стану маркетингової діяльності зроблено SWOT - аналіз підприємства. Розроблено заходи щодо формування туристичного продукту подієвого туризму на КП Туристичний інформацій центр м. Одеса». Проведено розрахунок економічної ефективності розробленого проекту туристичного продукту. Для підвищення конкурентоспроможності послуг туристичного підприємства на ринку подієвого туризму рекомендовано заходи стратегічного маркетингу.en_US
dc.description.abstractQualification work consists of an introduction, three sections, conclusions, a list of sources used. The paper considers normative-legal and scientific-theoretical approaches to the development of event tourism services in the activities of tourism enterprises. The analysis of economic activity and organizational structure is carried out, the state of marketing activity the SWOT - the analysis of the enterprise is made. Measures have been developed to form a tourist product of event tourism at the Tourist Information Center of Odesa. The calculation of economic efficiency of the developed project of a tourist product is carried out. Strategic marketing measures are recommended to increase the competitiveness of tourism enterprise services in the event tourism market.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectподієвий туризмen_US
dc.subjectтуристичні послугиen_US
dc.subjectконкурентне середовищеen_US
dc.subjectмаркетингen_US
dc.subjectтуристичний продуктen_US
dc.subject242 туризмen_US
dc.subjectevent tourismen_US
dc.subjecttourist servicesen_US
dc.subjectcompetitive environmenten_US
dc.subjectmarketingen_US
dc.subjecttourist producten_US
dc.titleШляхи підвищення конкурентоспроможності послуг туристичного підприємства на ринку подієвого туризму (на прикладі КП Туристичний інформацій центр м. Одеса)en_US
dc.title.alternativeWays to increase the competitiveness of tourism enterprise services in the event tourism market" (on the example of KP Tourist Information Center, Odesa)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Золотарьова Ю.Р..pdf416,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.