Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14697
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрохмаль, М.М.-
dc.date.accessioned2022-07-27T11:23:18Z-
dc.date.available2022-07-27T11:23:18Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКрохмаль, Марина Миколаївна Енергетичне обгрунтування проекту створення кафе-кондитерської (виробництво та продаж кондитерських виробiв) : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Марина Миколаївна Крохмаль ; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 67 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Krokhmal.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері ресторанного бізнесу: розглянуто характеристику бізнес-ідеї з відкриття закладу в ресторанній сфері; розглянуто умови організації та здійснення підприємницької діяльності в Україні у сфері ресторанного бізнесу; обґрунтовано вибір організаційно-правової форми підприємницької діяльності та системи оподаткування. Надана характеристика новостворюваного кафе. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку ресторанного бізнесу міста Одеса. Зроблена оцінка внутрішніх конкурентних переваг кафе-кондитерської. Сформулювало стартовий капітал на створення кафе-кондитерської та поточних витрат на функціонування кафе-кондитерської. Спрогнозовано дохід та прибуток від реалізації проекту. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовано можливі ризики та заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe work considers the theoretical foundations of the beginning of own business in the sphere of restaurant business: The characteristic of the business idea of opening an establishment in the restaurant sphere is examined; conditions of organization and implementation of business activities in Ukraine in the sphere of restaurant business are examined; The choice of organization and legal form of business activities and taxation system is substantiated. Characteristics of the new cafe. Analyzed the competitive environment in the market of restaurant business in the city of Odessa. Estimated the internal competitive advantages of the cafe-confectionery. Formulated the starting capital for the creation of a cafe-confectionery and operating costs for the functioning of the cafe-confectionery. With the projected income and profit in the implementation of the project; made calculations of indicators of economic efficiency of the project; analyzed the possible risks and measures to minimize them.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпідприємницька діяльністьen_US
dc.subjectкафеen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикиen_US
dc.subjectдохідen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectbusiness activityen_US
dc.subjectcafeen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisksen_US
dc.subjectincomeen_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення кафе-кондитерської (виробництво та продаж кондитерських виробів)en_US
dc.title.alternativeEconomic justification of the project of creation of the cafe-confectionery (production and sale of confectionery)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Крохмаль реферат.pdf506,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.