Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14714
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГусін, О.В.-
dc.date.accessioned2022-07-29T07:57:54Z-
dc.date.available2022-07-29T07:57:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationГусiн, Олександр Васильович Економiчне обгрунтування створення власної справи в рестораннiй сферi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олександр Васильович Гусiн ; наук. кер. Наталя Вячеславiвна Захарченко. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 80 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Gusin.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти організації бізнесу в ресторанній сфері: надано характеристику бізнес-ідеї; обґрунтовано нормативно-правові засади діяльності в ресторанній сфері; визначено та надано характеристику організаційно-правової форми майбутнього бізнесу та обраної системи оподаткування. Проаналізовано: кон’юнктура та перспективи розвитку ресторанного ринку України та здійснено оцінку внутрішніх конкурентних переваг та обґрунтування формату новостворюваного ресторанного закладу, а також зроблено аналіз витрат на відкриття ресторану «Стейкхоум». Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Надано прогнозування доходів та прибутку від функціонування ресторану «Стейкхоум». Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe paper considers the theoretical aspects of business organization in the restaurant industry: a description of the business idea; the normative-legal bases of activity in the restaurant sphere are substantiated; defined and provided a description of the organizational and legal form of future business and the chosen system of taxation. Analyzed: the situation and prospects for the development of the restaurant market in Ukraine and assessed the internal competitive advantages and justification of the format of the newly established restaurant, as well as an analysis of the costs of opening a restaurant "Steakhouse". An assessment of the economic efficiency of the project. The forecast of income and profit from the operation of the restaurant "Steakhouse" is provided. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectпрогнозуванняen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectforecastingen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування створення власної справи у ресторанній сферіen_US
dc.title.alternativeThe economic justification of the project of creation of own business in the restaurant industryen_US
dc.typeDiplomasen_US
Appears in Collections:Факультет економіки і управління підприємництвом

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
реферат.pdf215,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.