Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14731
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цибулівська, С.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-29T11:45:37Z | - |
dc.date.available | 2022-07-29T11:45:37Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Цибулiвська, Снiжана Вадимiвна Економiчне обгрунтування проєкту створення пiдприємства з виробництва та продажу продуктiв тваринництва : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Снiжана Вадимiвна Цибулiвська ; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 74 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Tsybulivska.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні засади відкриття власної справи з виробництва сирів; досліджуються нормативно-правові умови здійснення підприємницької діяльності в Україні; проаналізовано зовнішнє середовище на ринку молочної продукції; надано оцінку внутрішніх конкурентних переваг майбутнього бізнесу; проаналізовано інвестиційні та операційні витрати; здійсненно прогнозування доходів та прибутку від реалізації продукції; наведено розрахунок критеріїв ефективності проєкту; виявлені основні проєктні ризики та шляхи їхньої мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | business planning”. – Odessa National Economics University. – Odessa, 2022. In the qualifying work the theoretical bases of opening own business on manufacture of cheeses are considered; the normative and legal conditions for doing business in Ukraine are studied; the external environment in the dairy market is analyzed; an assessment of the internal competitive advantages of future business; investment and operating costs are analyzed; feasible forecasting of income and profit from sales; the calculation of project efficiency criteria is given; the main project risks and ways to minimize them are identified. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | бізнес-ідея | en_US |
dc.subject | підприємництво | en_US |
dc.subject | ринок молока | en_US |
dc.subject | ринок сирів | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | конкуренція | en_US |
dc.subject | прибутковість | en_US |
dc.subject | ризик | en_US |
dc.subject | 076 підприємництво, торгівля та біржова діяльність | en_US |
dc.subject | entrepreneurship | en_US |
dc.subject | business idea | en_US |
dc.subject | milk market | en_US |
dc.subject | cheese market | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | competition | en_US |
dc.subject | profitability | en_US |
dc.subject | risk | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту створення підприємства з виробництва та продажу продуктів тваринництва | en_US |
dc.title.alternative | The economic justification of the project of creation of the production and sale of livestock products enterprise | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РЕФЕРАТ.pdf | 341,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.