Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14731
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦибулівська, С.В.-
dc.date.accessioned2022-07-29T11:45:37Z-
dc.date.available2022-07-29T11:45:37Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЦибулiвська, Снiжана Вадимiвна Економiчне обгрунтування проєкту створення пiдприємства з виробництва та продажу продуктiв тваринництва : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Снiжана Вадимiвна Цибулiвська ; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська. - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 74 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Tsybulivska.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади відкриття власної справи з виробництва сирів; досліджуються нормативно-правові умови здійснення підприємницької діяльності в Україні; проаналізовано зовнішнє середовище на ринку молочної продукції; надано оцінку внутрішніх конкурентних переваг майбутнього бізнесу; проаналізовано інвестиційні та операційні витрати; здійсненно прогнозування доходів та прибутку від реалізації продукції; наведено розрахунок критеріїв ефективності проєкту; виявлені основні проєктні ризики та шляхи їхньої мінімізації.en_US
dc.description.abstractbusiness planning”. – Odessa National Economics University. – Odessa, 2022. In the qualifying work the theoretical bases of opening own business on manufacture of cheeses are considered; the normative and legal conditions for doing business in Ukraine are studied; the external environment in the dairy market is analyzed; an assessment of the internal competitive advantages of future business; investment and operating costs are analyzed; feasible forecasting of income and profit from sales; the calculation of project efficiency criteria is given; the main project risks and ways to minimize them are identified.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпідприємництвоen_US
dc.subjectринок молокаen_US
dc.subjectринок сирівen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectконкуренціяen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectentrepreneurshipen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectmilk marketen_US
dc.subjectcheese marketen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectcompetitionen_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення підприємства з виробництва та продажу продуктів тваринництваen_US
dc.title.alternativeThe economic justification of the project of creation of the production and sale of livestock products enterpriseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РЕФЕРАТ.pdf341,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.