Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14885
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМісюк, М.В.-
dc.contributor.authorМісько, А.М.-
dc.contributor.authorMisyuk, M.-
dc.contributor.authorMisko, A.-
dc.date.accessioned2022-09-06T13:54:20Z-
dc.date.available2022-09-06T13:54:20Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМісюк М. В. Аналіз сучасного стану ринку молокопереробної продукції / М. В. Місюк, А. М. Місько // Науковий вісник Одеського національного економічного університету. – Одеса : ОНЕУ, 2021. – № 9-10 (286-287). – С. 78-85.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14885-
dc.description.abstractМетою даного дослідження є аналіз стану виробництва, реалізація продукції молочного скотарства, висвітлення основних проблем досліджуваної галузі, розроблення напрямів вирішення зазначених в даному дослідженні проблем розвитку молочного скотарства в Україні. Методика дослідження. Спираючись на діалектичний метод пізнання, використано загальнонаукові методи дослідження, а саме: абстрактно-логічний, монографічний, порівняльного аналізу, а також системний підхід. Результати. У статті розглянуто сучасний стан та тенденції розвитку молочного скотарства в Україні, динаміку поголів’я великої рогатої худоби, проаналізовано виробництво та реалізацію молока, досліджено їхню структуру. Визначено головні проблемні місця галузі. Практична значущість. Визначення системних проблем розвитку галузі, заходів щодо підвищення конкурентоспроможності виробництва молочних продуктів та напрямів зміцнення конкурентних позицій України, що призведе до підвищення конкурентоспроможності української молочної продукції на ринку.en_US
dc.description.abstractThe purpose of this study is to analyze the state of production, sales of dairy products, highlighting the main problems of the study industry, development of solutions to the problems identified in this study of dairy development in Ukraine. Research methodology. Based on the dialectical method of cognition, general scientific research methods were used, namely: abstract-logical, monographic (in studying the state and features of the world dairy industry), comparative analysis; expert assessments; statistical groupings (when grouping regions of Ukraine by regions by milk yield and cattle breeding); as well as a systems approach, analysis and synthesis, induction and deduction and others in the field of economic research. Results. The article considers the current state and trends in the development of dairy farming in Ukraine. The dynamics of cattle population is considered, milk production and sales are analyzed, their structure is studied. The main problem areas of the industry have been identified. Proposals have been made to improve the situation that has developed today in the dairy market. Practical significance. Identifying systemic problems of industry development, measures to increase the competitiveness of dairy production and ways to strengthen the competitive position of Ukraine's dairy products will develop key priorities for the formation of an effective policy to increase the competitiveness of Ukrainian dairy products in the market. Tabl .: 5. Bibliogr .: 13.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectмолочне скотарствоen_US
dc.subjectтваринництвоen_US
dc.subjectмолокоen_US
dc.subjectвиробництвоen_US
dc.subjectспоживанняen_US
dc.subjectпродуктивністьen_US
dc.subjectdairy cattle breedingen_US
dc.subjectanimal husbandryen_US
dc.subjectmilken_US
dc.subjectproductionen_US
dc.subjectconsumptionen_US
dc.subjectproductivityen_US
dc.titleАналіз сучасного стану ринку молокопереробної продукціїen_US
dc.title.alternativeAnalysis of the current state of the dairy marketen_US
dc.typeArticleen_US
dc.identifier.doiDOI:10.32680/2409-9260-2021-9-10-286-287-78-85-
Розташовується у зібраннях:№ 9-10 (286-287)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
78-85.pdf797,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.