Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14910
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖигайло, А.В.-
dc.date.accessioned2022-09-08T08:08:16Z-
dc.date.available2022-09-08T08:08:16Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШляхи пiдвищення рiвня рентабельностi дiяльностi ТОВ "Сiльпо-фуд" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та ОПД" / Анастасiя В'чеславiвна Жигайло ; наук. кер. Тетяна Вiкторiвна Куклiнова . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 79 с.-
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Zhyhailo.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти рентабельності підприємства як основного показника економічної ефективності, система показників для оцінки рентабельності підприємства, моніторинг як метод дослідження фінансових результатів підприємства. Проаналізовано рентабельність діяльності ТОВ «Сільпо –ФУД», визначена його характеристика, проведений аналіз доходів, витрат і фінансових результатів підприємства. Запропоновано заходи зростання рентабельності діяльності підприємства.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects profitability of the enterprise as the main indicator of economic efficiency, a system of indicators for assessing the profitability of the enterprise, monitoring as a method of studying the financial results of the enterprise. The profitability of Silpo-FOOD LLC activity is analyzed, its characteristics are determined, the analysis of incomes, expenses and financial results of the enterprise is carried out. Measures to increase the profitability of the enterprise are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectрентабельністьen_US
dc.subjectсобівартістьen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectфінансові результатиen_US
dc.subjectдоходиen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectcosten_US
dc.subjectprofiten_US
dc.subjectfinancial resultsen_US
dc.subjectincomeen_US
dc.titleШляхи підвищення рівня рентабельності діяльності ТОВ «Сільпо-Фуд»en_US
dc.title.alternativeWays of improving enterprise profitability of LLC "SILPO-FOOD"en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жигайло_реферат.pdf476,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.