Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15146
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПротасюк, О.О.-
dc.date.accessioned2022-10-04T10:44:04Z-
dc.date.available2022-10-04T10:44:04Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОсобливостi облiку та контролю витрат на пiдприємствах готельно-ресторанного бiзнесу на прикладi ТОВ "Тополя" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 071 "Облiк i оподаткування" за освiтньою програмою "Облiк i аудит" / Ольга Олександрiвна Протасюк ; наук. кер. Руслана Вiлiївна Кузiна . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 68 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Protasiuk.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти _обліку та контролю витрат на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу Проаналізовано _облік та контроль витрат що здійснюється підприємствами готельно-ресторанного бізнесу та розібрано як це здійснюється на практиці, здійснено аналіз витрат Запропоновано напрями вдосконалення системи обліку та контролю на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу__en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects accounting and cost control at the hotel and restaurant business Author analysis cost accounting and control carried out by the hotel and restaurant business and analyzed as it is carried out in practice, cost analysis Author offers directions of improvement of the system of accounting and control at the enterprises of hotel and restaurant business-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectоблікen_US
dc.subjectконтрольen_US
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectфінансові результатиen_US
dc.subject071 облік і оподаткуванняen_US
dc.subjectaccountingen_US
dc.subjectcontrolen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjectcostsen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjectfinancial resultsen_US
dc.titleОсобливості обліку та контролю витрат на підприємствах готельно- ресторанного бізнесу на прикладі ТОВ Тополяen_US
dc.title.alternativeFeatures of accounting and control of expenses at the enterprises of the hotel and restaurant business ( on the example LLC “Topolia” )en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протасюк_Реферат.pdf612,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.