Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15258
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАшихін, Я.І.-
dc.date.accessioned2022-10-17T07:14:10Z-
dc.date.available2022-10-17T07:14:10Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУправлiння конкурентоспроможнiстю пiдприємства ресторанного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Ярослав Iванович Ашихiн ; наук. кер. Альона Валерiївна Пiскун . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 72 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Ashykhin.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти актуалізації та обґрунтування поняття «конкурентоспроможність». Трактуються різні погляди сучасних науковців з вивчення поняття «конкурентоспроможність». Проаналізовано основні види, методи оцінки та визначено процес управління конкурентоспроможністю на підприємствах ресторанного типу. Метою роботи є: дослідження теоретичних основ управління конкурентоспроможністю підприємства та розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Хінкалі». Досліджено фінансово-господарську діяльність ТОВ «Хінкалі», а також основні показники платоспроможності, прибутковості, рентабельності, фінансової стійкості, продуктивності та ліквідності обраного товариства. Встановлено необхідність впровадження креативних та інноваційних заходів для ефективної діяльності товариства. Було запропоновано відповідні рекомендації щодо підвищення конкурентоспроможності ТОВ «Хінкалі», такі як: створення програми лояльності, організація кулінарних тренінгів та майстер класів, створення нового меню, яке буде включати точну кількість вуглеводів, білків та жирів, а також розробка власного сайту та служби доставки. Доведено важливість ефективного управління конкурентоспроможністю на підприємстві, для покращення його показників та збільшення прибутку.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of updating and substantiating the concept of «competitiveness». Various views of modern scientists on the study of the concept of «competitiveness» are interpreted. The main types and methods of assessment are analyzed and the process of managing competitiveness at restauranttype Enterprises is determined. The aim of the work is to study the theoretical foundations of enterprise competitiveness management and develop measures to improve the competitiveness of LLC «Khinkali». The article examines the financial and economic activities of LLC «Khinkali», as well as the main indicators of solvency, profitability, profitability, financial stability, productivity and liquidity of the selected company. The necessity of introducing creative and innovative measures for the effective operation of the company is established. Relevant recommendations were proposed to improve the competitiveness of LLC «Khinkali», such as: creating a loyalty program, organizing culinary trainings and master classes, creating a new menu that will include the exact amount of carbohydrates, proteins and fats, as well as developing your own website and delivery service. The importance of effective competitiveness management at the enterprise for improving its performance and increasing profits is proved.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectфінансово- господарська діяльністьen_US
dc.subjectплатоспроможністьen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectрентабельністьen_US
dc.subjectфінансова стійкістьen_US
dc.subjectліквідністьen_US
dc.subjectпродуктивністьen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subject073 менеджментen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectfinancial and economic activityen_US
dc.subjectsolvencyen_US
dc.subjectprofitablenessen_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectfinancial stabilityen_US
dc.subjectliquidityen_US
dc.subjectproductivityen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного бізнесуen_US
dc.title.alternativeManaging competitiveness at a restaurant business enterprise (on the example of LLCen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат по диплому.pdf319,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.