Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15294
Назва: Управління витратами хлібоприймального підприємства
Інші назви: Cost management at a grain-collecting enterprise
Автори: Лисак, Л.О.
Бібліографічний опис: Управлiння витратами хлiбоприймальноо пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Лiлiя Олександрiвна Лисак ; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 73 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: система управління витратами
витрати
стандарт-костинг
директ-костинг
постійні витрати
змінні витрати
чистий приведений дохід
075 маркетинг
cost management system
cost effectiveness assessment
costs
standard costing
direct costing
fixed costs
variable costs
net present value
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління витратами на підприємстві. Проаналізовано основні методи оцінки ефективності витрат. Запропоновано заходи щодо удосконалення існуючої системи управління витратами на підприємстві, перш за все заходи спрямовані на зниження собівартості виробництва продукції за рахунок оновлення виробничої лінії.
The work deals with the theoretical aspects of enterprise cost management. Author analysis the main methods of estimating cost efficiency. Measures to improve the existing cost management system at the enterprise are proposed, primarily measures aimed at reducing the cost of production.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/Lysak.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
реферат, анотація Лисак Л.О..pdf361,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.