Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15325
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, С.Ю.-
dc.date.accessioned2022-10-20T11:38:25Z-
dc.date.available2022-10-20T11:38:25Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУправлiння витратами пiдприємствами : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр зi спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Святослав Юрiйович Шевченко ; наук. кер. Тетяна Борисiвна Кублiкова . - Одеса : ОНЕУ, 2022. – 63 с.-
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/ShevchenkoS.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління витратами підприємства, зокрема сутність поняття «управління витратами» та методи управління витратами. Досліджено ринок ресторанних послуг України. Виділено основні напрямки зменшення витрат на ресторанному підприємстві. Для удосконалення управління витратами закладу запропоновано використовувати модель постачання з фіксованим замовленням, сучасну технологію приготування «sous-vide», а також розробити спеціальну пропозицію.en_US
dc.description.abstractThe paper considers the theoretical aspects of enterprise cost management, in particular the essence of the "cost management" concept and cost management's methods. The restaurant services' market of Ukraine is studied. The main directions of cost reduction at the restaurant company are highlighted. To improve the cost management of the restaurant, it is proposed to use a fixed order delivery model, modern sous-vide cooking technology, as well as to develop a special offer.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectуправління витратамиen_US
dc.subjectринок ресторанних послугen_US
dc.subjectмодель постачання з фіксованим замовленнямen_US
dc.subjectмаржинальний дохідen_US
dc.subject073 менеджментen_US
dc.subjectcost managementen_US
dc.subjectrestaurant services marketen_US
dc.subjectfixed order delivery modelen_US
dc.subjectmarginal revenueen_US
dc.titleУправління витратами підприємстваen_US
dc.title.alternativeEnterprise cost managementen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Шевченко С..pdf214,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.