Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15489
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаксимова, Д.А.-
dc.date.accessioned2023-02-03T10:31:19Z-
dc.date.available2023-02-03T10:31:19Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРоль пiдприємств ресторанного господарства в мiсцевiй економiцi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Мунiципальне пiдприємство" / Дарiя Анатолiївна Максимова ; наук. кер. Наталiя Анатолiївна Клєвцєвич . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 81 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Maksymova2022.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглянуто теоретичні аспекти розвитку підприємницької діяльності у сфері ресторанного господарства, типізацію підприємств даного виду економічної діяльності та розкрито основні аспекти державного регулювання підприємницької діяльності закладів ресторанного господарства. Проаналізовано соціально-економічний розвиток Одеського регіону та рівень розвитку ресторанної діяльності у ньому, досліджено конкурентні переваги ресторанного господарства в Одеському регіоні. Спрогнозовано показники розвитку ресторанного господарства в Одеському регіоні. Запропоновано пріоритетні напрямки розвитку даного виду економічної діяльності в Одеському регіоні та заходи активізації його розвитку.en_US
dc.description.abstractThe qualifying work examines the theoretical aspects of the development of entrepreneurial activity in the field of restaurant business, the typification of enterprises of this type of economic activity, and reveals the main aspects of state regulation of business activity of restaurant enterprises. The socio-economic development of the Odesa region and the level of development of restaurant activity in it are analyzed, the competitive advantages of the restaurant industry in the Odesa region are investigated. Indicators of the development of the restaurant industry in the Odesa region are predicted. Priority directions for the development of this type of economic activity in the Odesa region and measures to intensify its development are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанне господарствоen_US
dc.subjectгостинністьen_US
dc.subjectгромадське харчуванняen_US
dc.subjectресторанний бізнесen_US
dc.subjectтимчасове розміщенняen_US
dc.subjectорганізація харчуванняen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjecthospitalityen_US
dc.subjectpublic cateringen_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjecttemporary accommodationen_US
dc.subjectfood organizationen_US
dc.titleРоль підприємств ресторанного бізнесу в місцевій економіціen_US
dc.title.alternativeThe role of restaurant businesses in the local economyen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Максимова реферат.pdf502,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.