Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15509
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХристич, Н.П.-
dc.date.accessioned2023-02-07T08:02:53Z-
dc.date.available2023-02-07T08:02:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationФормування стратегiї розвитку адмiнiстративно-територiальної одиницi (на прикладi Тузлiвської ТГ) : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра зi спецiальностi 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою професiйного спрямування "Мунiципальна пiдприємництво" / Наталiя петрiвна Христич ; наук. кер. Наталiя Анатолiївна Клєвцєвич . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 95 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Khrystych2022.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади планування та розробки стратегії місцевого розвитку: сутність та особливості розробки; методичні засади підготовки стратегій розвитку територіальної громади. Проаналізовано стан соціально-економічного розвитку Тузлівської ТГ, визначено конкурентні переваги та можливості досліджуваної території, запропоновано проєкти розвитку туристичної сфери та виноробства. Проведено оцінку економічної ефективності запропонованого проєкту розвитку виноробства. Проаналізовано можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe work considers the theoretical foundations of planning and development of local development strategies: the essence and features of development; methodological principles of preparation of territorial community development strategies. The state of socio-economic development of Tuzly AH is analyzed, competitive advantages and opportunities of the studied territory are determined, projects for the development of tourism and winemaking are proposed. The economic efficiency of the proposed winemaking development project was assessed. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectмісцеве плануванняen_US
dc.subjectстратегіяen_US
dc.subjectмісцевий розвитокen_US
dc.subjectтериторіальні громадиen_US
dc.subjectтуризмen_US
dc.subjectвиноробствоen_US
dc.subjectпроєкт розвиткуen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectдоцільністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subject076 підприємництво, торгівля та біржова діяльністьen_US
dc.subjectlocal planningen_US
dc.subjectstrategyen_US
dc.subjectterritorial communitiesen_US
dc.subjecttourismen_US
dc.subjectwinemakingen_US
dc.subjectdevelopment projecten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectfeasibilityen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleФормування стратегії розвитку адміністративно територіальної одиниці (на прикладі Тузлівської ТГ)en_US
dc.title.alternativeFormation of the development strategy of administrative territorial unit (on the example of Tuzly AH)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Христич_реферат.pdf514,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.