Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15532
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуланова, Є.О.-
dc.date.accessioned2023-02-10T09:54:09Z-
dc.date.available2023-02-10T09:54:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСтратегiчне управлiння пiдприємством на засадах iнструментiв економiчної безпеки : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Єлизавета Олександрiвна Куланова ; наук. кер. Iнна Олексiївна Кузнецова . - Одеса: ОНЕУ, 2022. - 80 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Kulanova2022.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглянуто концепцію забезпечення економічної безпеки на стратегічному рівні управління. Доведено доцільність використання процедури формування стратегії, що ґрунтується на процесному підході та оцінювання поточного стану економічної безпеки з використанням експертних методів. Проведено аналіз тенденцій розвитку галузі хлібопродуктів, встановлено ряд позитивних та негативних факторів. Проведено аналіз з використанням матриць погроз та можливостей розвитку галузі хлібопродуктів. Проведено діагностику з використанням експертних методів та їх оцінку з використанням коефіцієнтів Шортліффа. З використанням матричного методу обґрунтовано стратегію відновлення. Враховуючі основні загрози підприємства та низьке значення операційної складової, запропоновано в потокову лінію встановити додаткове обладнання сушіння зерна.en_US
dc.description.abstractThe work considers the concept of ensuring economic security at the strategic level of management. The expediency of using the strategy formation procedure, which is based on the use of a process approach and assessment of the current state of economic security using expert methods, has been proven. An analysis of trends in the development of the bakery industry was carried out, and a number of positive and negative factors were identified. The analysis was carried out using matrices of threats and opportunities for the development of the bakery industry. Diagnostics were carried out using expert methods and their evaluations were processed according to the methodology using Shortliff coefficients. Using the matrix method, the recovery strategy is substantiated. Taking into account the main threats of the enterprise and the low value of the operational component, it is proposed to install additional grain drying equipment in the flow line.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectсистема економічної безпекиen_US
dc.subjectекспертні методиen_US
dc.subjectгалузь хлібопродуктівen_US
dc.subjectелеваториen_US
dc.subjectматриці погроз та можливостейen_US
dc.subjectекспертні методиen_US
dc.subjectкоефіцієнт Шортліффаen_US
dc.subjectматричний методen_US
dc.subject073 менеджментen_US
dc.subjectеconomic security systemen_US
dc.subjectexpert methodsen_US
dc.subjectbread industryen_US
dc.subjectelevatorsen_US
dc.subjectthreat and opportunity matricesen_US
dc.subjectexpert methodsen_US
dc.subjectShortliff coefficienten_US
dc.subjectmatrix methoden_US
dc.titleСтратегічне управління підприємством на засадах інструментів економічної безпекиen_US
dc.title.alternativeStrategic management of the enterprise on the basis of economic security toolsen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Куланова_реферат.pdf514,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.