Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15553
Назва: Організаційно-економічні аспекти функціонування етнічних ресторанів
Інші назви: Organizational and economic aspects of the functioning of ethnic restaurants
Автори: Лє Чан Бао Нгок
Бібліографічний опис: Особливостi маркетингової полiтики на ринку послуг : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 075 "Маркетинг" за освiтньою програмою "Маркетинг та мiжнародна логiстика" / Чiнь Нгок Ань ; наук. кер. Ольга Євгенiївна Полянська . - одеса : ОНЕУ, 2022.- 90 с.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: ресторанний бізнес
етнічний ресторан
ресторан азіатської кухні
якість послуг
якість обслуговування
241 готельно-ресторанна справа
restaurant business
ethnic restaurant
Asian restaurant
service quality
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти функціонування етнічних ресторанів, сутність етнічних ресторанів та їх різновиди, особливості функціонування ресторанів з азіатською кухнею, світовий та національний досвід розвитку ресторанів з азіатською кухнею. Проаналізовано загальна характеристика та специфіка функціонування ресторану «Golden Rice», якості наданих послуг та обслуговування в ресторані, його динаміка виробничо-економічної діяльності, конкурентна позиція «Golden Rice» на ринку послуг ресторанів з азіатською кухнею м.Одеси. Запропоновано рекомендації щодо підвищення якості послуг у ресторані «Golden Rice». Надано рекомендації щодо підвищення кваліфікації персоналу шляхом проведення тренінгів та проведення англійських занять для обслуговуючого персоналу. Запропоновано рекомендації щодо покращення якості послуг та обслуговування, удосконалити оформлення меню та підвищити репутацію закладу.
The master's qualification work consists of three sections. The object of the study is the tendency of the development of ethnic restaurants. Diploma thesis deals with theoretical aspects of the functioning of ethnic restaurants, the definition of ethnic restaurants and their variety, the peculiarities of the functioning of restaurants with Asian cuisine, the worldwide and national development of restaurants with Asian cuisine. The author analyzed general characteristics and specifics in operation of the restaurant "Golden Rice", the service quality in the restaurant, its dynamics of production and economic activity, the competitive position of "Golden Rice" on the market of restaurants with Asian cuisine in Odessa. Based on the analysis results, a number of recommendations were given in order to improve the quality of services at "Golden Rice" restaurant. There were also recommendations on improving the qualifications of staff with trainings and English course for service personnel, improving the menu and also increase the restaurant’s reputation in the market.
Опис: Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/LeTranBaoNgoc2022.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лє Чан Бао Нгок - Реферат.pdf334,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.