Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15554
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКатирєва, М.В.-
dc.date.accessioned2023-02-14T11:47:52Z-
dc.date.available2023-02-14T11:47:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРозробка передумов впровадження на пiдприємствах ресторанного бiзнесу системи управлiння безпечнiстю кулiнарної продукцiї на основi концепцiї ХАССП : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра : спец. 241 " Готельно-ресторанна справа " за освiтньо-професiйною програмою " Управлiння готельним та ресторанним бiзнесом" / Марина Вiталiївна Катирєва ; наук. кер. Тетяна Анатолiвна Кундiловська . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 73 с.-
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/Katyrieva2022.pdf-
dc.descriptionДоступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – програми-передумови безпечності продукції ресторанного господарства. У роботі визначено сутність програм-передумов системи ХАССП, які необхідні для підтримання гігієни навколишнього середовища у всьому харчовому ланцюгу і придатні для виробництва та постачання безпечних кінцевих продуктів. Проведено аналіз етапів впровадження принципів ХАССП, який базується на законодавчих нормах та враховує особливості запровадження системи безпечності кулінарної продукції для ресторанних закладів. Розроблено передумови впровадження системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССП в закладах ресторанного господарства.en_US
dc.description.abstractQualification work consists of an introduction, three chapters, conclusions, a list of sources and appendices. The object of research is the programs-prerequisites for the safety of restaurant products. The work defines the essence of prerequisite programs of the HACCP system, which are necessary to maintain environmental hygiene in the entire food chain and are suitable for the production and supply of safe final products. An analysis of the stages of implementation of HACCP principles was carried out, which is based on legislative norms and takes into account the peculiarities of the introduction of the culinary product safety system for restaurants. The prerequisites for the introduction of a culinary product safety management system based on the HACCP concept in restaurant establishments have been developed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваen_US
dc.subjectпрограми-передумовиen_US
dc.subjectкулінарна продукціяen_US
dc.subjectсистема управління безпечністюen_US
dc.subjectплан ХАССПen_US
dc.subject241 готельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectrestaurant establishmentsen_US
dc.subjectprerequisite programsen_US
dc.subjectculinary productsen_US
dc.subjectsafety management systemen_US
dc.subjectHACCP planen_US
dc.titleРозробка передумов впровадження на підприємствах ресторанного бізнесу системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССПen_US
dc.title.alternativeDevelopment of the prerequisites for the implementation of the culinary product safety management system based on the HACCP concept in the restaurant business.en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат_Катирєва М.В._241_Магістр_заочна_ГРС.pdf545,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.