Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/15733
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Почивалова, Д.О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-31T07:35:49Z | - |
dc.date.available | 2023-03-31T07:35:49Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Попередження та подолання конфлiктiв в органiзацiї" (на прикладi ТОВ "Сiльпо-ФУД") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра: спец. 051 "Економiка "за магiстерською програмою професiйного спрямування "Управлiння персоналом сучасної органiзацiї" / Дар'я Олегiвна Почивалова ; наук. кер. Оксана Михайлiвна Петровська . - Одеса : ОНЕУ, 2022. - 71 с. | - |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/Pochivalova2022.pdf | - |
dc.description | Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота бакалавра складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – конфлікти у трудовому колективі ТОВ «Сільпо-Фуд» У роботі розглядається сучасна точка зору на характер та роль конфліктів в організації. Проаналізовано економічну діяльність, соціально-економічну складову персоналу та ефективність подолання конфліктів у колективі на ТОВ «Сільпо-Фуд». Запропоновано заходи щодо підвищення ефективності діючої стратегії управління конфліктами на ТОВ «СІЛЬПО-Фуд», наведено доцільні пропозиції та економічно-соціальну ефективність. | en_US |
dc.description.abstract | The Bachelor’s qualification work consists of three sections. The object of study is the conflicts in the workforce of LLC "Silpo-Food" The modern point of view on the nature and role of conflicts in the organization, are considered in the paper. The economic activity, the socio-economic composition of the staff and the effectiveness of overcoming conflicts in the team of LLC «Silpo-Food» are analyzed. Measures are proposed to increase the efficiency of the current conflict management strategies at the enterprise LLC "SILPO-Food", expedient proposals and economic and social efficiency are given. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | конфлікт | en_US |
dc.subject | типи конфліктів | en_US |
dc.subject | стратегія управління конфліктами | en_US |
dc.subject | причини конфліктів | en_US |
dc.subject | подолання конфліктів | en_US |
dc.subject | 051 економіка | en_US |
dc.subject | conflict | en_US |
dc.subject | types of conflicts | en_US |
dc.subject | conflict management strategy | en_US |
dc.subject | causes of conflicts | en_US |
dc.subject | overcoming conflicts | en_US |
dc.title | Попередження та подолання конфліктів в організації» (на прикладі ТОВ «Сільпо-ФУД») | en_US |
dc.title.alternative | Prevention and overcoming of conflicts in the organization on the example, LLC «Silpo-Food» | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Почивалова Реферат.pdf | 665,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.