Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16032
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубінець, В.В.-
dc.date.accessioned2023-06-07T08:47:18Z-
dc.date.available2023-06-07T08:47:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДубінець В.В. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю продукцiї молокопереробного пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Вiкторiя Володимирiвна Дубiнець ; наук. кер. Ольга Сергiївна Балабаш . - ОНЕУ , 2023. - 70 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Dubinec.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю підприємства. Проаналізовано фінансово-господарську діяльність та ділове середовище ТОВ «ТИТАН». Запропоновано заходи з удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції ТОВ «ТИТАН», що полягають оновленні виробничого обладнання.en_US
dc.description.abstractTheoretical aspects of quality management and enterprise competitiveness are considered in the work. The financial and economic activity, business environment and competitiveness of LLC "TITAN" are analyzed. Measures to improve the quality management and competitiveness of the products of LLC "TITAN" are proposed, which consist in updating the production equipment.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectenterpriseen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.titleУправління якістю та конкурентоспроможністю продукції молокопереробного підприємстваen_US
dc.title.alternativeManagement of the quality and competitiveness of products of a milk processing enterpriseen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубінець_реферат.pdf106,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.