Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16036
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маріора, В.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-07T10:56:26Z | - |
dc.date.available | 2023-06-07T10:56:26Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Маріора В.В. Формування стратегiї розвитку пiдприємства готельного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Валерiя Вiталiївна Марiора ; наук. кер. Альона Валерiївна Пiскун . - ОНЕУ , 2023. - 56 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023Mariora.pdf | - |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | - |
dc.description.abstract | У роботі розглядаються теоретичні аспекти стратегії, а саме, визначено поняття стратегії, а також розглянуто основні методи вибору стратегії розвитку підприємства. Проаналізовано показники, які характеризують діяльність підприємства, його загальний фінансово-економічний стан та досліджено показники конкурентоспроможності. Запропоновано розширення додаткових послуг готелю, підвищення якості обслуговування, та вірне використання пріоритетних сторін підприємства | en_US |
dc.description.abstract | The work deals with the theoretical aspects aspects of strategy are considered in the work, namely, the concept of strategy is defined, as well as the main methods of choosing an enterprise development strategy are considered. Author analysis. The indicators characterizing the enterprise's activity, its general financial and economic condition, and the indicators of competitiveness were analyzed.It is proposed to expand additional hotel services, improve the quality of service, and correctly use the company's priority areas. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | стратегія | en_US |
dc.subject | стратегія розвитку підприємства | en_US |
dc.subject | показник | en_US |
dc.subject | вибір стратегії | en_US |
dc.subject | strategy | en_US |
dc.subject | enterprise development strategy | en_US |
dc.subject | indicator | en_US |
dc.subject | choice of strategy | en_US |
dc.title | Формування стратегії розвитку підприємства готельного бізнесу» (на прикладі ТОВ «ХОТЕЛ ВАЙН ЕНД ПІЛЛОУ» | en_US |
dc.title.alternative | Formation of a strategy for the development of a hotel business enterprise (on the example of «Wine and Pillow») | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маріора_реферат.pdf | 352,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.