Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16067
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛях, З.В.-
dc.date.accessioned2023-06-08T08:39:20Z-
dc.date.available2023-06-08T08:39:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛях, З.В. Економiчне обгрунтування проєкту створення продовольчого магазину : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та стратегiя розвитку пiдприємства" / Зиновiя Василiвна Лях ; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська . - ОНЕУ , 2023. - 63 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Lyah.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються охарактеризовано бізнес-ідею щодо започаткування власної справи у сфері роздрібної торгівлі продовольчими товарами. Проаналізовано нормативно-правовий базис торгівельної діяльності. Обґрунтовано вибір організаційно-правової форми бізнесу та системи оподаткування. Проаналізовано поточну кон’юнктурну ситуацію на ринку ковбасних виробів та визначені внутрішні конкурентні переваги новоствореного магазину. Сформовано інвестиційні витрати на створення магазину. Спрогнозовано поточні витрати та доходи від функціонування магазину ковбасних виробів. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractA business idea for starting one's own business in the field of retail trade of food products has been considered and characterized in the work. The regulatory and legal basis of trading activity has been analyzed. The choice of organizational and legal form of business and taxation system has been justified. The current economic situation on the sausage market has been analyzed and the internal competitive advantages of the newly opened store have been determined. Investment costs for the creation of a store have been formed. Current expenses and income from the operation of the sausage shop have been forecast. An assessment of the economic efficiency of the project has been carried out. Possible risks have been analyzed and measures to minimize them have been proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectмагазинen_US
dc.subjectроздрібна торгівляen_US
dc.subjectковбасні виробиen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectдоцільністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectstoreen_US
dc.subjectretailen_US
dc.subjectsausage productsen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjecteasibilityen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення продовольчого магазинуen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for the project of creating a grocery storeen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лях_Реферат.pdf237,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.