Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16074
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чебан, А.М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-08T10:28:46Z | - |
dc.date.available | 2023-06-08T10:28:46Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Чебан А.М. Економiчне обгрунтування проєкту вiдкриття готелю : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та стратегiя розвитку пiдприємства" / Анастасiя Миколаївна Чебан ; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська . - ОНЕУ , 2023. - 72 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023Cheban.pdf | - |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | У роботі охарактеризовано бізнес-ідею щодо започаткування власної справи у сфері готельного бізнесу. Проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності у сфері готельного бізнесу в Україні. Обґрунтовано вибір організаційно-правової форми бізнесу та системи оподаткування. Представлено загальну концепцію та формат новостворюваного готелю у м. Одеса. Сформовано витрати на створення готелю. Спрогнозовано прибуток від реалізації послуг готелю. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту відкриття готелю. Проаналізовано можливі ризики та запропоновані шляхи щодо їх мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | The paper describes the business idea of starting one's own business in the hotel business. The conditions of organization and implementation of business activities in the field of hotel business in Ukraine are analyzed. The choice of organizational and legal form of business and taxation system is justified. The general concept and format of the newly created hotel in Odessa is presented. The costs of creating a hotel have been generated. Profit from the sale of hotel services is predicted. An assessment of the economic efficiency of the hotel opening project was carried out. Possible risks are analyzed and ways to minimize them are proposed. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | готель | en_US |
dc.subject | послуги | en_US |
dc.subject | бізнес-ідея | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | прибутковість | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | доцільність | en_US |
dc.subject | ризик | en_US |
dc.subject | hotel | en_US |
dc.subject | services | en_US |
dc.subject | business idea | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | profitability | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | feasibility | en_US |
dc.subject | risk | en_US |
dc.title | Економічне обґрунтування проєкту відкриття готелю | en_US |
dc.title.alternative | Economic substantiation for the hotel opening project | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Appears in Collections: | Центр заочної та вечірньої форм навчання* |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чебан_Реферат.pdf | 231,76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.