Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16175
Назва: Панічні атаки як проблема сучасної молоді
Інші назви: Panic attacks as a problem of modern youth
Автори: Кайхер, І.І.
Бібліографічний опис: Кайхер І.І. Панiчнi атаки як проблема сучасної молодi : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 053"Психологiя" за освiтньою програмою "Психологiя" / Iвета Iгорiвна Кайхер ; наук. кер. Ю. О. Асєєва . - ОНЕУ , 2023. - 80 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: панічні атаки
тривога
тривожні розлади
молодь
panic attacks
anxiety
anxiety disorders
modern youth
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота складається із двох розділів. У роботі розглядаються особливості проявів панічних розладів серед сучасної молоді. Розглянуто причини виникнення характеристики та діагностику панічних розладів. Предметом дослідження стали особистісні особливості серед сучасної молоді. Проаналізовано схильність індивідів до тривоги, фрустрації , рівень агресії та рівень ригідності серед молоді. В результаті емпіричного дослідження визначено, що дівчата виявилися більш тривожними, з них лише 13,8 % мали низький рівень тривоги та високий рівень тривоги в них відмічався у 34,5 % проти 28,0 % у юнаків. Більш гармонічною та адаптивною виявилась група дівчат, в них 82,8 % осіб мали низький та середній рівень фрустрації, а група юнаків виявилась менше однорідною, в них переважав низький рівень фрустрації (44,0 % та високий рівень фрустрації 24,0 %). Юнаки за проведеним тестом виявилися практично у двічі агресивнішими за дівчат ( 48,0 % проти 27,6 %). Низький рівень агресивності мали лише 12,0 % юнаків проти 41,4 % у дівчат. Дівчата виявилися менш ригідними за юнаків (низький рівень ригідності 36,0 % проти 44,9 %) та високий рівень ригідності 44,0 % проти 20,7 %). Практичне завдання роботи полягає в тому, що матеріал дослідження може бути використаний в наукових цілях, а також при професійній підготовці практичних психологів.
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Kayher.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Кайхер.pdf497,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.