Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16192
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПішта В.Е.-
dc.date.accessioned2023-06-21T11:11:35Z-
dc.date.available2023-06-21T11:11:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПішта В.Е. Проблеми та перспективи розвитку зовнiшньої торгiвлi спiльних пiдприємств галузi харчової промисловостi (на прикладi спiльного пiдприємства тов "Вiтмарк-Україна") : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня бакалавра : спец. 292 "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " за освiтньою програмою "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " / Вiкторiя Ернестiвна Пiшта ; наук. кер. Микола Артемович Заєць . - ОНЕУ , 2023. - 72 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Pishta.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractКваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є зовнішня торгівля спільного підприємства галузі харчової промисловості СП ТОВ «Вітмарк Україна». У роботі розглянуто теоретичні основи зовнішньої торгівлі підприємства, надано поняття зовнішньої торгівлі, узагальнено особливості спільних підприємств, узагальнено фактори, що впливають на зовнішню торгівлю та ринок товарів харчової промисловості, узагальнено підходи до аналізу та оцінки зовнішньої торгівлі підприємства. Проаналізовано господарську діяльність СП ТОВ «Вітмарк Україна». Узагальнено чинники, що впливають на здійснення зовнішньої торгівлі підприємства. Проаналізовано показники географічної, товарної структури та динаміку зовнішньої торгівлі СП ТОВ «Вітмарк Україна». Запропоновано заходи з удосконалення та розвитку зовнішньої торгівлі СП ТОВ «Вітмарк Україна», зокрема за рахунок систем управління експортом та заходів з географічної та товарної диверсифікації експорту.en_US
dc.description.abstractThe qualification work consists of three sections. The object of the study is the foreign trade of the joint venture of the food industry JV "Vitmark Ukraine" LLC. The paper examines the theoretical foundations of the enterprise's foreign trade, provides the concept of foreign trade, summarizes the features of joint ventures, summarizes the factors affecting foreign trade and the market of food industry goods, summarizes the approaches to the analysis and evaluation of the enterprise's foreign trade. The economic activity of JV "Vitmark Ukraine" LLC was analyzed. Factors affecting the enterprise's foreign trade are summarized. The indicators of the geographical, product structure and dynamics of foreign trade of JV "Vitmark Ukraine" LLC were analyzed. Measures for the improvement and development of foreign trade of JV "Vitmark Ukraine" LLC are proposed, in particular at the expense of export management systems and measures for geographical and product diversification of exports.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectзовнішня торгівляen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectекспортen_US
dc.subjectефективність експортуen_US
dc.subjectрентабельність експортуen_US
dc.subjectдиверсифікація експортуen_US
dc.subjectforeign tradeen_US
dc.subjectenterpriseen_US
dc.subjectexporten_US
dc.subjectexport efficiencyen_US
dc.subjectexport profitabilityen_US
dc.subjectexport diversificationen_US
dc.titleПроблеми та перспективи розвитку зовнішньої торгівлі спільних підприємств галузі харчової промисловості (на прикладі спільного підприємства тов «Вітмарк-Україна»)en_US
dc.title.alternativeProblems and prospects of the development of foreign trade of joint ventures in the food industry branch (on the example of the joint venture "Vitmark-Ukraine" LLC)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пішта_Реферат до кваліф роботи.pdf530,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.