Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16232
Назва: Інноваційний розвиток підприємства готельного бізнесу
Інші назви: Innovative development of the hotel business enterprise
Автори: Білокопитова, В.В.
Бібліографічний опис: Білокопитова В.В. Iнновацiйний розвиток пiдприємства готельного бiзнесу : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менежмент органiзацiй" / Вiкторiя Вiкторiвна Бiлокопитова ; наук. кер. Свiтлана Юлiанiвна Ясинська . - ОНЕУ , 2023. - 61 c.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: інновації
інноваційний розвиток
конкурентоспроможність
метод експертних оцінок
ефективність
innovations
innovative development
competitiveness
method of expert evaluation
efficiency
Короткий огляд (реферат): роботі розглядаються теоретичні аспекти інноваційного розвитку підприємств готельного господарства. Проаналізовано зовнішнє середовище ФОП Езрі Марина Вікторівна, а також їх інноваційний потенціал. Окрему увагу приділено аналізу ринку готельних послуг в Україні та готелю «Hotel 52». Запропоновано впровадження в практику господарювання екологічних інновацій: встановлення в коридорах ламп із датчиками руху та сонячних батарей, які матимуть позитивний ефект стосовно економії ресурсів, збільшення кількості потенційних гостей, покращення іміджу та підвищення рівня конкурентоспроможності
The work deals with the theoretical aspects innovative development of hotel industry enterprises. Author analysis the external environment of Ezri Maryna Viktorivna private entrepreneur, as well as their innovative potential. Particular attention is paid to the analysis of the hotel services market in Ukraine and the Hotel 52 hotel. It is proposed to introduce environmental innovations into the management practice: installation of lamps with motion sensors and solar panels in the corridors, which will have a positive effect on saving resources, increasing the number of potential guests, improving the image and increasing the level of competitiveness
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Bilokopitova.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет менеджменту, обліку та інформаційних технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білокопитова _реферат.pdf195,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.