Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16374
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДогадаєв, С.В.-
dc.date.accessioned2023-08-01T10:10:07Z-
dc.date.available2023-08-01T10:10:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДогадаєв С.В. Економiчне обгрунтування проєкту створення агропiдприємства з переробки молока : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Сергiй Вiкторович Догадаєв; наук. кер. Едуард Андрiйович Каражия. - ОНЕУ, 2023. - 85 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Dogadaev.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи у сфері переробки молока: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджується нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у сфері молочної продукції. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері молочної продукції у м. Одеса та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного підприємства. Розраховано витрати на створення та функціонування підприємства. Спрогнозовано прибуток від реалізації продукції. Проведено оцінку економічної ефективності проєкту. Проаналізовані можливі ризики та запропоновані заходи щодо їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical foundations of starting a business in the field of milk processing: the business idea of starting a business is considered; the regulatory framework for entrepreneurial activity in Ukraine in the field of dairy products is studied. The competitive environment in the field of dairy products in Odesa is analyzed and the internal competitive advantages of the created enterprise are determined. The costs of creating and operating the enterprise are calculated. Profit from product sales is forecasted. The economic efficiency of the project is estimated. Possible risks are analyzed and measures to minimize them are proposed.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectвласна справаen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectпереробка молокаen_US
dc.subjectсироварінняen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectтехнологіїen_US
dc.subjectприбутокen_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectown businessen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectmilk processingen_US
dc.subjectcheese makingen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjecttechnologyen_US
dc.subjectprofiten_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення агропідприємства з переробки молока»en_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for the project of creating an agricultural enterprise for milk processingen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Догадаєв Сергій Вікторович Реферат.pdf673,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.