Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16405
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПонуріна, Л.О.-
dc.date.accessioned2023-08-04T09:22:44Z-
dc.date.available2023-08-04T09:22:44Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПонуріна Л.О. Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторану української кухнi в Австрiї: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Людмила Олександрiвна Понурiна; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська. - ОНЕУ, 2023. - 82 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Ponurina.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Австрії в сфері ресторанного господарства; розглянуто загальну концепцію відкриття ресторану української кухні, досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Австрії у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанного господарства та визначені внутрішні конкурентні переваги новостворюваного бізнесу. Сформовано стартові та поточні витрати за проєктом. Визначено доходи та прибуток від реалізації продукції, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізаціїen_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Austria in the field of restaurant business; the general concept of opening a restaurant of Ukrainian cuisine is considered, the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Austria in this field is studied. The competitive environment in the restaurant industry was analyzed and the internal competitive advantages of the newly created business were determined. Initial and current costs for the project have been formed. Revenues and profits from the sale of products were determined, project performance indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways of their minimization were characterized.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectресторанen_US
dc.subjectбізнес-ідеяen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectприбутковістьen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectдоцільністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectbusiness ideaen_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectprofitabilityen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectfeasibilityen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту відкриття ресторану української кухні в Австріїen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for the project of opening a restaurant of Ukrainian cuisine in Austriaen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023PonurinaЕФ.pdf347,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.