Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16415
Назва: Економічне обґрунтування проєкту створення ресторану італійської кухні
Інші назви: Economic substantiation for the project of creating an Italian restaurant
Автори: Текнеджян, А.Р.
Бібліографічний опис: Текнеджян А.Р. Економiчне обгрунтування проєкту створення ресторану iталiйської кухнi: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Ангелiна Размiкiвна Текнеджян ; наук. кер. Анастасiя Андрiївна Фiалковська . - ОНЕУ , 2023. - 83 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: послуги
ресторан
ціна послуг
вимоги
проект
ефективність
ризик
services
restaurant
the price of services
requirements
design
efficiency
risk
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядається можливість започаткування власного бізнесу в Україні в сфері ресторанної справи, а саме: створення ресторану італійської кухні. Розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності в ресторанному гоcподарстві. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері ресторанної справи та визначені внутрішні і зовнішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проект створення ресторану італійської кухні. Сформовано стартові та поточні витрати на реалізацію проекту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продукції. В роботі представлено економічне обґрунтування доцільності реалізації проекту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проекту та заходи щодо їх мінімізації
The work deals with the theoretical aspects of starting a business in Ukraine in the sphere of restaurant business: the business idea of creating an Italian restaurant is considered; the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this area is explored. Author analysis the competitive environment in the field of restaurant business and determines the internal and external competitive advantages of the created business. Author offers the project of creating an Italian restaurant. The initial capital for the project is formed, current expenses are calculated and the profit from the sale of cast and flexible marble is predicted. The feasibility of the project implementation is feasible, the possible risks of the project implementation and the ways of minimizing them are described.
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Tekndzhan.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Текнеджян.pdf591,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.