Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16416
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуховська, Д.О.-
dc.date.accessioned2023-08-07T07:50:47Z-
dc.date.available2023-08-07T07:50:47Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБуховська Д.О. Економiчне обгрунтування проєкту створення мережi фуд-тракiв: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Дарина Олександрiвна Буховська; наук. кер. Андрiй Вадимович Андрейченко. - ОНЕУ, 2023. - 73 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Buhovska.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власного бізнесу в Україні в сфері рестораного господарства; розглянуто загальну концепцію відкриття мережі фуд-траків, досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище у сфері швидкого харчування та визначені внутрішні конкурентні переваги новостворюваного бізнесу. Сформовано стартові та поточні витрати за проєктом. Визначено доходи та прибуток від реалізації послуг, розраховано показники ефективності проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їхньої мінімізаціїen_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine in the field of restaurant business; the general concept of opening a food truck chain is considered, the regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this field is studied. The competitive environment in the fast food industry was analyzed and the internal competitive advantages of the newly created business were determined. Initial and current costs for the project have been formed. Revenues and profits from the implementation of services were determined, project performance indicators were calculated, possible risks of project implementation and ways of their minimization were characterized.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectфуд-тракen_US
dc.subjectресторане господарствоen_US
dc.subjectшвидке харчуванняen_US
dc.subjectпроєктen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectfood trucken_US
dc.subjectrestaurant businessen_US
dc.subjectfast fooden_US
dc.subjectprojecten_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.subjectrisk.en_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення мережі фуд-траківen_US
dc.title.alternativeEconomic substantiation for the project of creating a food trucks networken_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Буховська_Реферат.pdf231,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.