Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16420
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКутузов, О.В.-
dc.date.accessioned2023-08-07T08:12:02Z-
dc.date.available2023-08-07T08:12:02Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКутузов О.В. Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе пiцерiя: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Олександр Володимирович Кутузов; наук. кер. Володимир Анатолiйович Карпов. - ОНЕУ, 2023. - 67 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Kutuzov.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні засади започаткування власної справи в Україні в сфері громадського харчування: розглянуто бізнес-ідею започаткування власної справи; досліджуються нормативно-правове регулювання підприємницької діяльності в Україні у даній сфері. Проаналізовано конкурентне середовище на ринку піцерій та визначені внутрішні конкурентні переваги створюваного бізнесу. Запропоновано проєкт створення піцерії. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати та спрогнозовано прибуток від реалізації продуктів проєкту. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, охарактеризовані можливі ризики реалізації проєкту та шляхи їх мінімізації.en_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical principles of starting one's own business in Ukraine in the field of public catering: the business idea of starting one's own business is considered; regulatory and legal regulation of entrepreneurial activity in Ukraine in this field is being studied. The competitive environment in the pizzeria market was analyzed and the internal competitive advantages of the business being created were determined. The project of creating a pizzeria is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs were calculated and the profit from the sale of the project's products was predicted. An economic justification of the feasibility of project implementation was carried out, the possible risks of project implementation and ways to minimize them were characterized.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпіцеріяen_US
dc.subjectрекламаen_US
dc.subjectсуспільне харчуванняen_US
dc.subjectаналізen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectризикen_US
dc.subjectpizzeriaen_US
dc.subjectadvertisingen_US
dc.subjectpublic cateringen_US
dc.subjectanalysisen_US
dc.subjectcostsen_US
dc.subjectrisken_US
dc.titleЕкономічне обґрунтування проєкту створення кафе піцеріяen_US
dc.title.alternative«Economic substantiation for the project of creating a pizzeriaen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат Кутузов.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.