Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16424
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тульчий, О.С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-07T11:14:59Z | - |
dc.date.available | 2023-08-07T11:14:59Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Тульчий О.С. Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе-кондитерської: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавр : спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка та планування бiзнесу" / Ольга Сергiївна Тульчи; наук. кер. Наталiя Анатолiївна Клєвцєви. - ОНЕ, 2023. - 74 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://local.lib/diploma/2023Tulchiy.pdf | - |
dc.description | ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче | en_US |
dc.description.abstract | Випускна кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес обґрунтування доцільності відкриття кафе-кондитерської у м. Одесі. У роботі досліджується можливість започаткування власного бізнесу в Одесі в сфері ресторанного господарства: розглянуто загальну концепцію бізнесу, проаналізовано умови організації та здійснення підприємницької діяльності. Пропонується проєкт створення кафе-кондитерської. Сформовано стартовий капітал на реалізацію проєкту, розраховані поточні витрати на функціонування кафе та спрогнозований прибуток від реалізації послуг цього закладу. Здійснено економічне обґрунтування доцільності реалізації проєкту, розглянуті можливі ризики та шляхи їх мінімізації. | en_US |
dc.description.abstract | The graduation thesis consists of three sections. The object of the study is the process of justifying the feasibility of opening a pastry shop in Odessa. The paper examines the possibility of starting one's own business in Odessa in the field of restaurant business: the general concept of business is considered, the conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity are analyzed. The project of creating a pastry shop is proposed. The starting capital for the implementation of the project was formed, the current costs of the cafe's operation and the projected profit from the implementation of the services of this institution were calculated. Economic substantiation of the feasibility of project implementation was carried out, possible risks and ways of their minimization were considered | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Одеський національний економічний університет | en_US |
dc.subject | бізнес-ідея | en_US |
dc.subject | кафе-кондитерська | en_US |
dc.subject | ресторанне господарство | en_US |
dc.subject | проєкт | en_US |
dc.subject | прибутковість | en_US |
dc.subject | ефективність | en_US |
dc.subject | ризик | en_US |
dc.subject | business idea | en_US |
dc.subject | restaurant business | en_US |
dc.subject | project | en_US |
dc.subject | profitability | en_US |
dc.subject | efficiency | en_US |
dc.subject | risk | en_US |
dc.title | Економiчне обгрунтування проєкту створення кафе-кондитерської | en_US |
dc.title.alternative | Economic substantiation for the project of creating a café-confectionery | en_US |
dc.type | Diplomas | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Факультет економіки і управління підприємництвом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Реферат_Тульчий.pdf | 492,1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.