Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16453
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄргієв, І.О.-
dc.date.accessioned2023-08-11T07:33:01Z-
dc.date.available2023-08-11T07:33:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЄргієв І.О. Пiдвищення ефективностi використання оборотних активiв ТОВ "Сiльпо-Фуд": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Iван Олексiйович Єргiєв; наук. кер. Вiкторiя Олександрiвна Лiтвiнова. - ОНЕУ, 2023. - 81 c.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Egirev.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти управління та підвищення рівня оборотності оборотних активів підприємства. Проаналізовано методи оцінки ефективності оборотних активів підприємства Запропоновано власні рекомендації щодо підвищення ефективності оборотних активівen_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects management and increasing the level of turnover of the company's current assets. Author analysis methods of evaluating the efficiency of the company's current assets-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectоборотні активиen_US
dc.subjectуправлінняen_US
dc.subjectметоди оцінкиen_US
dc.subjectcurrent assetsen_US
dc.subjectmanagementen_US
dc.subjectevaluation methodsen_US
dc.titleПідвищення ефективності використання оборотних активів ТОВ «Сільпо-Фуд».en_US
dc.title.alternativeIncreasing the efficiency of using current assets of Silpo-Food LLC"en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
реферат.pdf84,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.