Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16456
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьмін, І.О.-
dc.date.accessioned2023-08-14T09:04:13Z-
dc.date.available2023-08-14T09:04:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКузьмін І.О. Продуктивнiсть працi на пiдприємствi та шляхи її пiдвищення на прикладi ПрАТ "Одеський коньячний завод": квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Iгор Олександрович Кузьмiн; наук. кер. Вiкторiя Олександрiвна Лiтвiнова. - ОНЕУ, 2023. - 82 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/2023Kuzmin.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі розглядаються теоретичні аспекти сутності та показників продуктивності праці, розглянуто фактори, які впливають на рівень досліджуваного показника, проаналізовано підходи та методи визначення резервів підвищення ПП. Проаналізовано техніко-економічні показники діяльності підприємства, рівень показника продуктивності праці, виробітку, визначені резерви їх підвищення та недоліки розрахунку на підприємстві. Запропоновано деталізувати облік ефективного робочого часу шляхом встановлення біометричних систем допуску до виробничих ділянок та впровадження методології бережливого виробництва з метою переходу до процесного підходу управління. Заходи передбачають підвищення рівня продуктивності праці на 1,01% та 1,57% відповідно.en_US
dc.description.abstractThe work deals with the theoretical aspects of the essence and indicators of labor productivity, considers the factors that affect the level of the studied indicator, analyzes the approaches and methods of determining the reserves for increasing the labor productivity. Author analysis he technical and economic indicators of the enterprise's activity, the level of the labor productivity indicator, production, the reserves of their increase and the shortcomings of the calculation at the enterprise. It is proposed to detail the accounting of effective working time by establishing biometric systems for access to production sites and implementing the methodology of lean production with the aim of transitioning to a process management approach. The measures provide for an increase in labor productivity by 1.01% and 1.57%, respectively.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпродуктивність праціen_US
dc.subjectвиробітокen_US
dc.subjectтрудомісткістьen_US
dc.subjectперсоналen_US
dc.subjectрезервиen_US
dc.subjectефективністьen_US
dc.subjectlabor productivityen_US
dc.subjectoutputen_US
dc.subjectlabor intensityen_US
dc.subjectpersonnelen_US
dc.subjectreservesen_US
dc.subjectefficiencyen_US
dc.titleПродуктивність праці на підприємстві та шляхи її підвищення на прикладі ПрАТ «Одеський коньячний завод».en_US
dc.title.alternativeLabor productivity at the enterprise and ways to increase it on the example of PJSC "Odesa Cognac Factory".en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3. Реферат_ПП_ОКЗ_Кузьмін.pdf190,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.