Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16477
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАпостол, А.М.-
dc.date.accessioned2023-08-15T08:47:15Z-
dc.date.available2023-08-15T08:47:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАпостол А.М. Удосконалення асортиментної полiтики пiдприємств ресторанного господарства на прикладi кафе-бару "Мiлано" : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 076 "Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка пiдприємства та органiзацiя пiдприємницької дiяльностi" / Алiна Михайлiвна Апостол; наук. кер. Юрiй Артемович Єгупов . - ОНЕУ, 2023. - 75 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/ApostolA.pdf-
dc.description⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижчеen_US
dc.description.abstractУ роботі досліджені теоретичні аспекти формування асортиментної політики на підприємствах ресторанного господарства. Визначено сутність і види асортиментної політики підприємства, розглянуто склад чинників, що впливають на її формування. Розглянуто особливості формування і напрямки вдосконалення асортиментної політики на підприємствах ресторанного господарства. Дана загальна характеристика кафе-бару «Мілано» і проаналізована динаміка основних показників його господарської діяльності за 2019-2021 роки. Досліджені склад та структура асортименту продукції, проаналізований попит на окремі асортиментні групи страв і напоїв та їх вклад у формування доходів на аналізованому підприємстві. Обґрунтовані напрямки та шляхи удосконалення асортиментної політики кафе-бару «Мілано». Представлені розрахунки економічної ефективності впровадження запропонованих заходів.en_US
dc.description.abstractThe paper examines the theoretical aspects of the formation of the assortment policy at the enterprises of the restaurant industry. The essence and types of the assortment policy of the enterprise are determined, the composition of factors affecting its formation is considered. The peculiarities of the formation and directions of improvement of the assortment policy at the enterprises of the restaurant industry are considered. The general characteristics of the "Milano" cafe-bar are given and the dynamics of the main indicators of its economic activity for 2019-2021 are analyzed. The composition and structure of the assortment of products were studied, the demand for separate assortment groups of dishes and drinks and their contribution to the formation of income at the analyzed enterprise were analyzed. Reasonable directions and ways to improve the assortment policy of the "Milano" cafe-bar. Calculations of the economic efficiency of the implementation of the proposed measures are presented.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectноменклатураen_US
dc.subjectасортиментen_US
dc.subjectасортиментна політикаen_US
dc.subjectресторанний закладen_US
dc.subjectструктура асортиментуen_US
dc.subjectстрави і напоїen_US
dc.subjectдохід ресторанного закладуen_US
dc.subjectсобівартістьen_US
dc.subjectприбуток від реалізації послугen_US
dc.subjectекономічна ефективністьen_US
dc.subjectnomenclatureen_US
dc.subjectassortmenten_US
dc.subjectassortment policyen_US
dc.subjectrestauranten_US
dc.subjectassortment structureen_US
dc.subjectmeals and drinksen_US
dc.subjectincome of the restauranten_US
dc.subjectcosten_US
dc.subjectprofit from the sale of servicesen_US
dc.subjecteconomic efficiencyen_US
dc.titleУдосконалення асортиментної політики підприємств ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Мілано»)en_US
dc.title.alternativeImprovement of the assortment policy of restaurant enterprises (on the example of the cafe-bar «Milano»)en_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат КР_Апостол А.pdf226,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.