Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16721
Назва: Кризи у туристичній сфері, їх наслідки для економіки та шляхи подолання (на прикладі туристичного руху в Україні та свті)
Інші назви: Crises in the tourism sector, their consequences and ways to overcome them (on the example of tourism in Ukraine and the world)
Автори: Лунгу, Д.Г.
Бібліографічний опис: Лунгу Д.Г. Кризи у туристичнiй сферi, їх наслiдки для економiки та шляхи подолання на прикладi туристичного руху в Українi та свiтi: кризи у туристичнiй сферi, їх наслiдки для економiки та шляхи подолання на прикладi туристичного руху в Українi та свiтi / Дар'я Геннадiївна Лунгу; наук. кер. Вiктор Григорович Герасименко. - ОНЕУ, 2023. - 72 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: криза
туристична сфера
пандемія
військова агресія
антикризове управління
crisis
pandemic
tourism sector
military aggression
anti-crisis management
Короткий огляд (реферат): У роботі представлено теоретичні уявлення сучасних науковців про сутність криз у туристичній сфері. Розкрито етимологію і семантику поняття «криза» Здійснено аналіз розвитку світового туризму і національного туристичного руху в Україні в умовах епідеміологічної небезпеки та військової агресії росії проти України. Визначено економічні збитки від кризи у туристичній сфері унаслідок пандемії коронавірусу та війни в Україні. Запропоновано заходи антикризового характеру для виходу вітчизняної туристичної галузі з кризового стану.
The work considered theoretical manifestations of the current scientists about the current crisis in the tourism sector. Describe the etymology and semantics of the concept of «crisis». An analysis was made of the development of light tourism and national tourism in Ukraine in the minds of the Covid – 19 pandemic and the Russian aggression against Ukraine. Economical contractions have been appointed in the face of the current crisis in the tourism sector. It is recommended to enter the anti-crisis nature for the exit of the countrys tourist gallery from the crisis camp
Опис: ⬇️ Доступ до роботи тільки на території бібліотеки ОНЕУ, для переходу натисніть на посилання нижче
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/2023Lysenko.pdf
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Реферат ЛУНГУDoc1.pdf358,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.