Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16965
Назва: Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стану
Інші назви: Cereal products as a factor of food security in the conditions of martial law
Автори: Соколовська, І.М.
Кунділовська, Т.А.
Sokolovska, I.
Kundilovska, T.
Бібліографічний опис: Соколовська І. М. Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стану / І. М. Соколовська, Т. А. Кунділовська // Досвід і проблеми судово-експертної діяльності в умовах воєнного стану в Україні : матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. (Львів – Київ – Одеса, 28 вересня 2023 року) : тези доповідей / відп. ред. Роман Заяць, Юрій Чечіль, Дмитор Кішко. – Львів : Растр-7, 2023. – С. 219-222.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Растр-7
Ключові слова: продовольча безпека
круп’яні вироби
якість
безпечність
контроль якості
food security
cereal products
quality
safety
quality control
Короткий огляд (реферат): Зазначено, що зернові культури, крупи і круп’яні вироби є фактором забезпечення продовольчої безпеки, основними показниками якої є доступність, безпечність та якість харчових продуктів для населення країни. Досліджено напрями гармонізації національного та європейського законодавства в питаннях контролю якості й безпечності круп і круп’яних виробів.
It is noted that cereals and cereal products are a factor in ensuring food security, the main indicator of which are the availability, safety and quality of food products for the country’s population. The areas of harmonization of national and European legislation in matters of quality control and safety of cereals and cereal products have been studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16965
Інші ідентифікатори: УДК 664.355.4(075.8)
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Круп’яні вироби.pdf2,78 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.