Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16965
Title: Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стану
Other Titles: Cereal products as a factor of food security in the conditions of martial law
Authors: Соколовська, І.М.
Кунділовська, Т.А.
Sokolovska, I.
Kundilovska, T.
Citation: Соколовська І. М. Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стану / І. М. Соколовська, Т. А. Кунділовська // Досвід і проблеми судово-експертної діяльності в умовах воєнного стану в Україні : матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. (Львів – Київ – Одеса, 28 вересня 2023 року) : тези доповідей / відп. ред. Роман Заяць, Юрій Чечіль, Дмитор Кішко. – Львів : Растр-7, 2023. – С. 219-222.
Issue Date: 2023
Publisher: Растр-7
Keywords: продовольча безпека
круп’яні вироби
якість
безпечність
контроль якості
food security
cereal products
quality
safety
quality control
Abstract: Зазначено, що зернові культури, крупи і круп’яні вироби є фактором забезпечення продовольчої безпеки, основними показниками якої є доступність, безпечність та якість харчових продуктів для населення країни. Досліджено напрями гармонізації національного та європейського законодавства в питаннях контролю якості й безпечності круп і круп’яних виробів.
It is noted that cereals and cereal products are a factor in ensuring food security, the main indicator of which are the availability, safety and quality of food products for the country’s population. The areas of harmonization of national and European legislation in matters of quality control and safety of cereals and cereal products have been studied.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16965
Other Identifiers: УДК 664.355.4(075.8)
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Круп’яні вироби.pdf2,78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.