Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17151
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТимченко, К.С.-
dc.contributor.authorTymchenko, K.-
dc.date.accessioned2024-02-08T11:55:40Z-
dc.date.available2024-02-08T11:55:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifierУДК 658.5+663.2:330.3-
dc.identifierУДК 657:336.764.1-
dc.identifier.citationТимченко К.С. Формування інноваційної складової реструктуризації виноробних підприємств : дис. … д-ра філос. : спец. 076 « Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" галузі 07 «Управління та адміністрування» / К.С. Тимченко; ОНЕУ. – Одеса, 2023. – 265 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17151-
dc.description.abstractУ науковому дослідженні сформульовано та проілюстровано основні положення, висновки та рекомендації щодо удосконалення теоретико-методичних засад і розробки практичного інструментарію формування інноваційної складової реструктуризації виноробних підприємств. Систематизовано та удосконалено понятійно-категоріальний апарат щодо уточнення сутності поняття «реструктуризація підприємства», який, визначає реструктуризацію підприємства як комплекс організаційно-управлінських, фінансово-економічних, технологічних, виробничих, інноваційно-інвестиційних, правових, маркетингових заходів, спрямованих на оновлення структури підприємства, досягнення цілей попередження і подолання кризових процесів, підвищення конкурентоспроможності у безперервно мінливих ринкових умовах, зміцнення фінансової стійкості, реалізацію нових потенційних можливостей, необхідних для прибуткового зростання продажу продукції, на яку є платоспроможний попит, що наукове теоретичне підґрунтя та визначає перспективи формування концептуального підходу до інноваційної реструктуризації виноробних підприємств. Розглянуто основні етапи еволюції концепції реструктуризації підприємства за критеріями факторів впливу, основних напрямків і методів.en_US
dc.description.abstractScientific study formulated and illustrated the main provisions, conclusions and recommendations regarding the improvement of theoretical and methodological principles and development of practical tools for the innovative component formation of the winemaking enterprises restructuring. The conceptual and categorical apparatus for clarifying the concept essence of "enterprise restructuring" has been systematized and improved, which defines enterprise restructuring as a complex of organizational-management, financial-economic, technological, production, innovation-investment, legal, marketing measures aimed at updating the enterprise’s structure, achieving the goals of preventing and overcoming crisis processes, increasing competitiveness in constantly changing market conditions, strengthening financial stability, realizing new potential opportunities necessary for profitable growth in the sale of products which are paying demanded, provides a scientific theoretical basis and determines the formation prospects of a conceptual approach to innovative restructuring of winemaking enterprises. The main stages of the concept evolution of enterprise restructuring according to the criteria of influencing factors, main directions and methods are considered.-
dc.description.abstractThe dissertation revealed theoretical and methodological provisions, developed practical recommendations and provided relevant conclusions aimed at the use of analytical tools to ensure the management of the company's financial assets. Scientific approaches to understanding the definitions of «assets», «financial instruments» and «financial assets» were analyzed, the relationships between them were considered and systematized.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectреструктуризаціяen_US
dc.subjectінноваційна складоваen_US
dc.subjectінноваційна реструктуризаціяen_US
dc.subjectформуванняen_US
dc.subjectкластерen_US
dc.subjectвиноробні підприємстваen_US
dc.subjectфінансова стійкістьen_US
dc.subjectринкова потужністьen_US
dc.subjectінноваційно-технологічний розвитокen_US
dc.subjectrestructuringen_US
dc.subjectinnovative componenten_US
dc.subjectinnovative restructuringen_US
dc.subjectformationen_US
dc.subjectclusteren_US
dc.subjectwinemaking enterprisesen_US
dc.subjectfinancial stabilityen_US
dc.subjectmarket poweren_US
dc.subjectinnovative and technological developmenten_US
dc.titleФормування інноваційної складової реструктуризації виноробних підприємствen_US
dc.title.alternativeAn innovative component formation of the winemaking enterprises restructuringen_US
dc.typeDissertationen_US
Розташовується у зібраннях:Дисертації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дисертація Тимченко К.С.pdf4,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.