Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17282
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГінда, В.О.-
dc.date.accessioned2024-02-19T09:18:41Z-
dc.date.available2024-02-19T09:18:41Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГінда В.О. Проблеми та перспективи удосконалення дiяльностi ТНК харчової промисловостi в Українi : квалiфiкацiйна робота на здобуття ступеня магiстра : спец. 292 "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " за освiтньою програмою "Мiжнароднi економiчнi вiдносини " / Валерiя Олександрiвна Гiнда ; наук. кер. Iнна Олегiвна Уханова. - ОНЕУ , 2023. - 107 с.en_US
dc.identifier.urihttp://local.lib/diploma/24Hinda.pdf-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота магістра складається з трьох розділів. Об’єктом дослідження є ТНК харчової промисловості, що ведуть свою діяльність в Україні. У роботі розглядаються теоретичні аспекти дослідження діяльності ТНК, узагальнено чинники створення та функціонування ТНК харчової промисловості, розглянуто методичні підходи аналізу діяльності ТНК харчової промисловості. Здійснено аналіз передумов створення та діяльності ТНК харчової промисловості в Україні, чинників впливу ТНК харчової промисловості на економічний розвиток України та основних показників діяльності ТНК харчової промисловості в Україні. Охарактеризовано стан та проблеми діяльності ТНК харчової промисловості на вітчизняному ринку в умовах війни, визначено перспективи розвитку транснаціональних корпорацій у харчовій промисловості в Україні у післявоєнний період та запропоновано заходи із залучення та створення транснаціональних корпорацій харчової промисловості у поствоєнний період.en_US
dc.description.abstractThe master's qualification work consists of three sections. The object of the study is TNCs of the food industry operating in Ukraine. The work examines the theoretical aspects of the research of TNC activities, summarizes the factors of creation and functioning of TNCs in the food industry, and considers methodological approaches to the analysis of the activities of TNCs in the food industry. The work analyzed the prerequisites for the creation and activity of TNCs of the food industry in Ukraine, the factors of influence of TNCs of the food industry on the economic development of Ukraine, and the main indicators of the activities of TNCs of the food industry in Ukraine. The work also characterized the state and problems of the activity of TNCs in the food industry in the domestic market during the war, determined the prospects for the development of transnational corporations in the food industry in Ukraine in the post-war period, and proposed measures to attract and create transnational corporations in the food industry in the post-war period.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectТНКen_US
dc.subjectтранснаціональні корпораціїen_US
dc.subjectхарчова промисловістьen_US
dc.subjectкорпораціяen_US
dc.subjectТНК харчової промисловостіen_US
dc.subjectTNCen_US
dc.subjecttransnational corporationsen_US
dc.subjectfood industryen_US
dc.subjectcorporationen_US
dc.subjectTNC of the food industryen_US
dc.titleПроблеми та перспективи удосконалення діяльності ТНК харчової промисловості в Україніen_US
dc.title.alternativeProblems and prospects for improving the activities of TNCs in the food industry in Ukraineen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Факультет міжнародної економіки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гінда_В_О_64м_Реферат_до_кваліф_роботи.docx.pdf287,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Hinda V.O..pdf3,65 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
24Hinda.pdfКваліфікаційна робота1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.