Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17351
Назва: Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі АТ « Одеський консервний завод дитячого харчування»)
Інші назви: Ways to increase the competitiveness of the enterprise (on the example of JSC «Odesa Canning Plant for Baby Food»)
Автори: Крохмаль, М.М.
Бібліографічний опис: Крохмаль М.М. Шляхи пiдвищення конкурентоспроможностi пiдприємства (на прикладi АТ "Одеський консервний завод дитячого харчування") : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня магiстра : спец. 076"Пiдприємництво, торгiвля та бiржова дiяльнiсть" за освiтньою програмою "Економiка , планування та управлiння бiзнесом" / Марiя Миколаївна Крохмаль ; наук. кер. Наталiя Василiвна Доброва. - ОНЕУ, 2023. - 83 с.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: підприємство
конкурентоспроможність
фінансовий стан
стратегія
enterprise
competitiveness
financial condition
strategy
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається з трьох розділів. Об’єкт дослідження – процес обґрунтування шляхів підвищення конкурентоспроможності АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування». У роботі розглядаються теоретичні та методичні аспекти підвищення конкурентоспроможності АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування»: охарактеризовано конкурентоспроможність підприємства, як економічну категорію; розглянуто фактори, які впливають на конкурентоспроможність підприємства; досліджені методи оцінки конкурентоспроможності підприємства. Надано загальну характеристику діяльності АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування»; проведена оцінка фінансового стану; оцінено конкурентоспроможність АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування». Проаналізовано напрямки підвищення конкурентоспроможності АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування»; проведено економічне обґрунтування напрямів підвищення конкурентоспроможності; запропоновано прогноз розвитку для АТ «Одеський консервний завод дитячого харчування».
The thesis consists of three chapters. The object of study is the process of substantiating the ways to increase the competitiveness of JSC «Odesa Canning Plant for Baby Food». The paper examines theoretical and methodological aspects of improving the competitiveness of JSC «Odesa Canning Plant for Baby Food»: the competitiveness of enterprise as an economic category is characterized; the factors influencing the competitiveness of enterprise are considered; the methodology for assessing the competitiveness of enterprise is studied. A general description of the activities of JSC «Odesa Canning Plant for Baby Food» is provided; an assessment of the financial condition is carried out; the competitiveness of JSC «Odesa Canning Plant for Baby Food» is evaluated. The directions of increasing the competitiveness of JSC «Odesa Canning Plant for Baby Food» are analyzed; an economic substantiation of the directions of increasing the competitiveness is carried out; a forecast for the development of JSC «Odesa Canning Plant for Baby Food» is proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://local.lib/diploma/24Bespalova.pdf
Розташовується у зібраннях:Факультет економіки і управління підприємництвом*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Krokhmal M..pdf338,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Крохмаль М.М.__Реферат.pdf445,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.