Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17510
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Орлик, О.В. | - |
dc.contributor.author | Трубіна, А.О. | - |
dc.contributor.author | Orlyk, O. | - |
dc.contributor.author | Trubina, A. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-17T06:44:33Z | - |
dc.date.available | 2024-04-17T06:44:33Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Орлик О. В. QR-коди як інструмент оптимізації роботи закладів готельного та ресторанного господарства / О. В. Орлик, А. О. Трубіна // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали VІІ Всеукр. наук.-практ. конф. (Полтава, 28-29 березня 2024 р.) – Полтава, 2024. – С. 1077–1078. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17510 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто деякі способи та можливості використання закладами готельного та ресторанного господарства QR-кодів для оптимізації роботи та підвищення ефективності своєї діяльності. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | QR-коди | en_US |
dc.subject | інноваційний інструмент | en_US |
dc.subject | заклад готельного господарства | en_US |
dc.subject | заклад ресторанного господарства | en_US |
dc.subject | QR-codes | en_US |
dc.subject | innovative tool | en_US |
dc.subject | hotel and restaurant establishment | en_US |
dc.title | QR-коди як інструмент оптимізації роботи закладів готельного та ресторанного господарства | en_US |
dc.title.alternative | QR codes as a tool for optimizing the work of hotel and restaurant facilities | en_US |
dc.type | Conference Abstract | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економічної кібернетики та інформаційних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
02_QR-коди як інструмент оптимізації роботи закладів готельного та ресторанного господарства.pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.