Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17731
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, В.В.-
dc.date.accessioned2024-06-07T10:25:08Z-
dc.date.available2024-06-07T10:25:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБожко В.В. Управлiння витратами пiдприємства громадського харчування: квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра: спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Вiкторiя Валерiївна Божко; наук. кер. Руслан Михайлович Волчек . - ОНЕУ, 2024. - 60 с.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17731-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто сутність витрат підприємства, їх класифікація та фактори впливу. Проаналізовано переваги та недоліки основних методів вивчення та оптимізації витрат сучасного підприємства. Аналіз галузі громадського харчування в Україні дав можливість виділити основні проблеми та перспективи ресторанного бізнесу. Проаналізовано ресторан «Nori sushi», визначено основні фінансові показники його. Проведено аналіз динаміки та структури витрат ресторану. Були запропоновані наступні заходи: підписати договір з «Метро» на поставку свіжої червоної риби, скористатися послугами блогерів для безкоштовної реклами заходу та збільшити обсяги продажів за допомогою підвищення кваліфікації персоналу. Розрахунок показників ефективності реалізації даних заходів свідчить, що вони є економічно привабливими та доцільнимиen_US
dc.description.abstractThe study examines the nature of enterprise costs, their classification, and influencing factors. It analyzes the advantages and disadvantages of the main methods for studying and optimizing costs in modern enterprises. An analysis of the public catering industry in Ukraine has highlighted the main problems and prospects of the restaurant business. The restaurant "Nori Sushi" was analyzed, and its key financial indicators were determined. The dynamics and structure of the restaurant's expenses were examined. The following measures were proposed: signing a contract with "Metro" for the supply of fresh red fish, utilizing bloggers for free event advertising, and increasing sales volumes by improving staff qualifications. The calculation of the efficiency indicators of these measures indicates that they are economically attractive and feasible.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectвитратиen_US
dc.subjectуправління витратамиen_US
dc.subjectоптимізаціяen_US
dc.subjectгалузь громадського харчуванняen_US
dc.subjectструктура витратen_US
dc.subjectcostsen_US
dc.subjectcost managementen_US
dc.subjectoptimizationen_US
dc.subjectpublic catering industryen_US
dc.subjectcost structureen_US
dc.titleУправління витратами підприємства громадського харчуванняen_US
dc.title.alternativeCost management of catering enterprisesen_US
dc.typeDiplomasen_US
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РефератБожко.pdf196,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
2024Bozhko.pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.